MNG Kargo Atapark Şubesi Eve Kargo Hizmeti

06 Ekim 2023 10:06

Keçiören Atapark şubesinden, adresimden kargo alımı için kurye hizmeti istedim. 05 Ekim 2023 akşam 19.00'a kadar kurye geleceğini söyleyen kargo çalışanı r** Hanım gayet ilgisiz ve saygısız bir ses tonuyla bilgi verdi. Ertesi gün 09.30'da yeniden şubeyi aradığımda yine aynı çalışana kurye hizmeti istediğimi verdikleri gün ve saat aralığında gelmediklerini ilettiğimde "bugün gelirler" şeklinde son derece itinasız ve saygısız bir yanıt aldım. Dün tüm işlerimi ertelediğimi kurye beklediğimi bugün de aynı şekilde beklemek istemediğimi bir saat vermelerini rica etmeme rağmen son derece saygısız bir tavır sergileyip telefonu yüzüme kapadı. Madem bu işi yapamıyorsunuz, orada çalışmanızın insanları da mağdur etmemenizi rica ederim.

06 Ekim 2023 10:08 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar aracılığı ile bizlere iletmiş olduğunuz geri bildirim tarafımıza ulaşmıştır. Konuyla ilgili detaylı inceleme yapılarak çözüm merkezimiz tarafından geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, MNG Kargo A.Ş. Müşteri İlişkileri Yönetimi.

Gülsün
Gülsün
06 Ekim 2023 10:34

Vermiş olduğunuz müşteri hizmetlerinde de muhatap bulmak öyle zor ki hep robot konuşuyor tuşlama yapıyorsun bağlanmak yerine hat kapanıyor yani tam bir sinir harbi yasamak için tam yeri MNG Kargo

04 Mart 2024 15:14
Savaş sonuçtan çok memnun

05 Ekim 2023 10:17
"Beni arayan müşteri hizmetleri temsilcisi Muhammet Bey' e gönderimin hemen alınmasını sağladı, kendisine teşekkür ediyorum. (Şubeye olan düşüncelerimde hiçbir değişme yok.)"
Ahmet sonuçtan çok memnun

09 Haziran 2023 18:17
"Ahmet Beye yaklaşımından ve ilgisinden dolayı teşekkür ederim"

20 Haziran 2023 15:42

22 Kasım 2023 18:10