Malatya MNG Kargo Fırat Şubesi Nerede Belli Değil!

24 Temmuz 2023 09:231.532

Malatya MNG Kargo Fırat şubesi depremden dolayı yıkıldı kargom şubeden alınacak şekilde mesaj geldi fakat yerini bilmiyorum. Verdikleri numaraya da ulaşılamıyor. Müşteri hizmetleri açmıyor saatlerce aradım hep meşgul açan da bilmiyor bu iki oluyor.

24 Temmuz 2023 09:25 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar aracılığı ile bizlere iletmiş olduğunuz geri bildirim tarafımıza ulaşmıştır. Konuyla ilgili detaylı inceleme yapılarak çözüm merkezimiz tarafından geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, MNG Kargo A.Ş. Müşteri İlişkileri Yönetimi.

Malatya MNG Kargo Şubesi Erişim Sorunu

14 Aralık 2023 12:22552

"Zarife hanıma çok teşekkür ediyorum"

MNG Kargo Kargo Şubesi İletişim Ve Konum Bilgisi Sorunu

4 Aralık 2023 09:30435

Malatya MNG Kargo Fırat Şubesi'nin numarası geçersiz. Evimde tadilat olduğu için başka yerde kalıyorum. Kargoyu şubeden ...

MNG Kargo Malatya Kargo Şubesi İletişim Bilgileri

12 Mart 2024 14:14577

"Teşekkürler"

1 Yorum

MNG Kargo Malatya'da Kargo Şubesinin Hizmet Kalitesi Sorunları

18 Mayıs 2024 14:15580

"MNG müşteri hizmetleri konuyla ilgilendi ve kısa sürede sorun çözüldü müşteri hizmetleri çalışanı Zarife hanıma çok teşekkür ediyorum 🍀"

MNG Kargo Şube Kapalı Ama Bilgisi Verilmedi

19 Temmuz 2023 20:28627

MNG Kargo 18'inde Şarkışla şubesine teslim ettiğim ve Malatya Fırat şubesine gidecek olan kargomun Fırat şubesinin yıkıl...

Tümünü Gör
DHL Ecommerce Türkiye 2 Defa Kırık Ürün Geldi!

DHL EcommerceTürkiye 2 Defa Kırık Ürün Geldi!

Arda
DHL Ecommerce Türkiye Hasarlı Teslimat

DHL EcommerceTürkiye Hasarlı Teslimat

Silvan
DHL Ecommerce Türkiye Bilerek Kırık Hasarlı Kargo Teslim Etti, Kargo Olarak Öyle Gelmiş!

DHL EcommerceTürkiye Bilerek Kırık Hasarlı Kargo Teslim Etti, Kargo Olarak Öyle Gelmiş!

Efe
DHL Ecommerce Türkiye Biga Kırık Kargo Teslimi!

DHL EcommerceTürkiye Biga Kırık Kargo Teslimi!

DHL Ecommerce Türkiye Tatvan Şubesi Sıkıntılı!

DHL EcommerceTürkiye Tatvan Şubesi Sıkıntılı!

Burcu
DHL Ecommerce Türkiye Tarafından Teslim Edilen İç Çamaşırı Kargom Yırtık Teslim Edildi

DHL EcommerceTürkiye Tarafından Teslim Edilen İç Çamaşırı Kargom Yırtık Teslim Edildi

Rugeyyanur

Öne ÇıkanKonular