Sinerji Hukuk Bürosu-Denizbank

Sinerji Hukuk Bürosu-Denizbank
Büşra
23 Temmuz 2024 14:00

Merhaba, 8 Temmuz Perşembe günü Sinerji Hukuk Bürosu tarafından Denizbank kredi kartı borcumun icraya düşmesi sebebiyle arandım. Ödemenin tamamını yapmamı, aksi takdirde ceza yoluna başvurulacağını, hem eve haciz geleceğini hem de tutuklanacağımı söylediler. Uzun süreli işsiz olduğum için avukatımı aradım ve itiraz talebinde bulunduk. Mahkeme itirazımı kabul etti. Ancak bugün, 18 Temmuz Perşembe günü, hukuk bürosu tarafından önce eski iş yerimi, daha sonra beni aradılar. Kendisini Çağlayan Adliyesi'nden aradığını belirten Ü*** D**** Bey, hakkımda yakalama kararı olduğunu ve Çorlu Cezaevi'ne gönderileceğimi söyledi. UYAP'ta herhangi bir cezam olmadığını söyledim ve bilgileri alıp avukatıma vermek istediğimi belirttim. Bilgileri tekrar almak için aradığımda, Ü*** Bey'in operatör tarafından bağlanan kadın avukat, 'İtiraz etmişsiniz, parayı harcarken bize mi sordunuz? ' gibi birçok hakarette bulundu. Ailemi ve beni rahatsız etmelerinden bıktım artık. İşin hukuka bırakılmasını istiyorum. Denizbank çok yanlış bir hukuk bürosu ile çalışıyor. Gerekli şikayetlerde bulunacağım.

23 Temmuz 2024 15:54 (Şikayetten 1 saat sonra)

25 Haziran 2024 13:37

31 Temmuz 2024 03:09
Recepali sonuçtan hiç memnun değil

Denizbank'ın Hukuk Sürecindeki Rahatsız Edici Uygulamaları

Recepali
16 Nisan 2025 12:22
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

02 Eylül 2024 12:39
Denizbank Anlaşmalı Avukatın Tutumu&tavrı