Denizbank Sürekli Borç Çıkarıyor!

Beyzanur
29 Nisan 2024 14:10

İki-üç ay önce Denizbank'a gittiğimde IBAN'a değil de başka bir hesaba para yatırıldığını söylediler ve bu hesap 'kurtaran hesabı'ymış. Parayı bu hesaba gönderdiğim için borç oluşuyormuş. Yetkili kişiye bu durumu anlattım ve 'kurtaran hesabı'nı kapattığını, bir daha oraya para yatırılamayacağını söyledi. Ancak, bir sonraki ay yine aynı hesaba para gönderildi ve 'kurtaran hesabı'na gittiği için borç oluştuğunu söylediler. Her ay düzenli olarak 'kurtaran hesabı'nın borcunu da ödedim. Denizbank'tan taksitle aldığım ürünün taksitleri bittiğinde hesabımı kapatmak için Denizbank'a gittim. Orada çıkan tüm borçları ödeyip hesabımı kapattırdım. Bir daha borç çıkıp çıkmayacağını sorduğumda, oradaki yetkili kişi hesabı zaten kapattıklarını ve tüm borçları ödediğimi belirterek bir daha borç çıkmayacağını söyledi. Ben defalarca sordum ve o da bana defalarca aynı cevabı verdi. Fakat bugün (29 Nisan 2024) Denizbank'tan beni arayarak 272,43 TL borcum olduğunu söylediler. Bu durumu anlamakta güçlük çekiyorum, bu borcu ödemek zorunda mıyım? Defalarca sormama rağmen bir daha borç çıkmayacağını belirtip şimdi beni arayarak borcum olduğunu söylemeniz ne anlama geliyor?

29 Nisan 2024 18:21 (Şikayetten 4 saat sonra)

Denizbank Müşteri Hizmetlerinde Hesap Ve Kart Kapatma Sürecinde Yaşanan Sorunlar

Şevval
24 Temmuz 2025 15:11
denizbank-musteri-hizmetlerinde-hesap-ve-kart-kapatma-surecinde-yasanan-sorunlar-1.jpg
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

03 Ocak 2024 12:05
denizbank-a-s-borc-olmamasina-ragmen-para-odemesi-aliyor-1.pdf

Kurtaran Hesap Mağduriyeti Ve Yanlış Borçlandırma

18 Mart 2025 22:55
Emre sonuçtan hiç memnun değil

24 Mayıs 2024 12:22

24 Mayıs 2024 12:16