Sarp sonuçtan hiç memnun değil

Denizbank Suadiye Şubesi - Kurumsal Şirket Hesabı Süreci

28 Kasım 2023 20:44

Denizbank Suadiye Şubesine, Kurumsal şirket hesabı açmak için başvuruda bulunduk. Ortağımla birlikte şubeye gerekli tüm resmi şirket evraklarını hem basılı hem dijital olarak ilettik. Kaşe dahil tüm süreçleri tamamladıktan sonra adeta merkez ofis tarafından sorguya çekildik. Müşterilerimiz ile yaptığımız sözleşme görsellerinden, geçmişe dönük kesilen faturalara, geçmişte kişisel olarak çalıştığımız kurumsal firmalardan, yurt dışında resmi olarak çalıştığımız müşterilerimize, iş tanımından, faaliyet alanlarımızdan tüm detaylara kadar bizden yazılı açıklamalar istendi. Tüm istenilen evraklarımızı sunduk. 1 hafta sonra başvurumuzun nedensizce red edildiğini ve sebep olarak, yurt dışında (Dubai'de) yer alan ve ünlü bir otel markası ile yaptığımız danışmanlık ve temsilcilik anlaşmamız gösterildi. Damga vergi pulu dahi ödenmiş olan sözleşmemizi ibraz edip, 1 hafta boyunca bizden şirketimize ait tüm özel dokümanları isteyip, bize zaman kaybettirdiler. Üzerine de legal ve resmi tüm evrakları temin ettikten sonra, illegal bir iş yapıyormuş muamelesi ile sadece Dubai'de çalışmakta olduğumuz oteli neden gösteren bir anlayış kurumsal bir marka için kabul edilemez. Eğer Denizbank ile kurumsal anlamda çalışmayı düşünüyorsanız tekrardan değerlendirmenizi önermekteyim.

29 Kasım 2023 09:11 (Şikayetten 12 saat sonra)
Sarp
Sarp
01 Aralık 2023 17:10

Beklediğim üzere Denizbank'tan konuyla ilgili olarak hiçbir şekilde geri dönüş ve telefon araması alamadım. En kısa sürede bana, eşime ve aileme ait olan tüm kişisel hesaplarımızı da kapatıp tamamen bu marka ile ilişkimizi ve iletişimimizi kesmeyi düşünüyoruz. Çok teşekkürler Sarp Okçuoğlu

Ahsen sonuçtan hiç memnun değil

Denizbankta Hesap Açma Sürecinde Kısır Döngü Ve Çözümsüzlük Yaşadım

18 Eylül 2025 21:26

06 Aralık 2023 10:20

Şahsin
04 Ocak 2024 10:40
Oktay sonuçtan hiç memnun değil

18 Temmuz 2025 19:34

04 Eylül 2024 19:34