Gültekin sonuçtan hiç memnun değil

23 Mayıs 2024 12:11

Decathlon firmasından termos aldım, 'İki yıl garanti var.' dediler. Bir yıl sonra termosun dış yüzeyi sıcaklığı yansıtmaya başladı. Elini yakacak kadar sıcak oluyor, tutamıyorum. Ürünü götürdüm, bozulduğunu anlattım. Oradaki yetkili, dalga geçer gibi 'Benim termos da aynı, sıcak dışarıya veriyor. Hiçbir şey olmaz, böyle kullan, ne olacak ki?' dedi. Ben de 'Garanti ne işe yarıyor?' diye sordum, ancak cevap bile veremedi. Bunun üzerine 'Tüketici hakem heyetine sizi şikayet edeceğim.' dedim. 'Tabii, gayet doğal hakkınız, gidin şikayet edin.' diyerek, alaycı bir tavırla beni geri gönderdi. Artık firmalar, garantili ürün diye satana kadar yüzünüze gülüyorlar; sattıktan sonra ise 'Geçmiş olsun, artık ne yaparsanız yapın, kimsenin umurunda değilsiniz.' tavırları sergileniyor.

23 Mayıs 2024 12:31
decathlon-garantili-urun-satiyor-bozulunca-sahip-cikmiyor-1.jpg

Tüketici Hakem Heyeti'ne Şikayetimi de Bildirdim.

23 Mayıs 2024 18:05 (Şikayetten 5 saat sonra)
24 Mayıs 2024 09:03

Ben Sizin işyerinize geldim Termos bozuldu gerekeni yapın dedim, Siz hiç ilgilenmeden buna yapılacak bir şey şey yok diye işlem yapmadan beni geri çevirdiniz. Şimdi burada herkes görüyor duyuyor diye jest olsun diye kibar konuşmalarla cevap yazıyorsunuz, Herkes dekatlon Ürün sattıktan sonra arkasında durmadığını bilsin ona göre tercih edip alıp almama konusunda karar versin,

28 Mayıs 2024 11:12

Merhaba , Tarafınıza mail yoluyla bilgilendirme yapılmıştır. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür eder, Sağlıklı ve spor dolu günler dileriz!

28 Mayıs 2024 12:11
decathlon-garantili-urun-satiyor-bozulunca-sahip-cikmiyor-1.jpg

Decathlon Ekibi: Bana Bir E-mail Göndermişsiniz, Kendi Çapınızda Sorunu Çözmüşsünüz, Böyle Büyük Bir Firmadan Verilen Cevap, Ben de Bana Gönderilen Bu İletiyi Resim Halinde Buraya Yükledim: Sizin Garanti Sözü Verdiğiniz Ürünlerinizi Kullanan Kişilere Nasıl Çözüm Sunuyorsunuz Herkes Görsün İstedim, buyurun Decathlon Bana Gönderdiği E-mail Resmi Cevabı Bakabilirsiniz.

03 Ekim 2024 17:38

Merhaba Arkadaşlar, Decathlon Firmasını Tüketici Hakem Heyeti'ne Evraklarımı İlettim Bilir Kişi İnceledi Kazandım. Sizde Konunuzda Haklı iseniz Evraklarınız İle Tüketici Hakem Heyeti'ne Gidin Hakkınızı Arayın.

Merve sonuçtan hiç memnun değil

Decathlon Termos Isı Kaybı

23 Aralık 2023 17:39

İsmail
02 Temmuz 2024 19:08
Kardelen sonuçtan hiç memnun değil

Kardelen
29 Aralık 2023 13:47