Hüseyin sonucu yetersiz buldu

48 Numara Ayakkabı Stok Sorunu: Ayrımcılığa Maruz Kaldığımı Hissediyorum

Hüseyin
16 Aralık 2024 14:08

Merhaba, uzun zamandır beğenerek Decathlon mağazalarından 48 numara ayakkabı alıyorum. Ancak bu son yılda 48 numara ayakkabı için yeterli stok bulunmuyor. Hem internet mağazasında hem Ankara'daki mağazalara gittikçe takip ediyorum. Benimle aynı durumu yaşayan benden başka "Sporsever"ler vardır. Müşteri hizmetlerine sorduğumda şu şekilde bir cevap geldi: "Üreticilerimizin yurt dışında olması nedeniyle yeterli stokların ülkemize gönderilmesi / temin edilememesi nedeniyle belirli ürünlerde iletmiş olduğunuz şekilde stok yetersizliği yaşanmaktadır. Bu durumu en aza indirebilmek için üretim ekibimiz çalışmalarını sürdürmektedir." Ancak ben bu konuda kendimi 48 numara giyen birisi olarak dışlanmış ve ayrımcılığa maruz kalmış birisi olarak hissediyorum. Tüm numaralarda stok varken niçin 48 numarada ve aylardır stok bulunmuyor. Daha önceden de 48 numara az sayıda geliyordu. Toplumun geneli ile kıyaslandığında bu kabul edilebilir bir durumdaydı. Ancak bu son bir yıldır kesinlikle stok sayısı güncellenmiyor. Ya 48 numara giyenler arttı, ya üretimde bir düşüş var, ya da bir planlama eksiği var. "Sporsever"lerin görüşlerine çözüm olur. Umuduyla saygılarımla arz ediyorum.

16 Aralık 2024 16:06 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba Hüseyin Bey , Tarafınıza mail yoluyla bilgilendirme yapılmıştır. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür eder, Sağlıklı ve spor dolu günler dileriz!

Hüseyin
17 Aralık 2024 14:18

Merhaba. Hızlı cevabınız ve ilginiz için çok teşekkür ederim. Epostada belirttiğiniz şekilde marka ekiplerinizden gelecek çözümü heyecanla bekliyorum. Stok konusunda iyi yöndeki gelişmeleri yine buradan teşekkür mesajı olarak paylaşmak isterim. Saygılarımla.

Decathlon Sipariş İptali Ve Müşteri Memnuniyeti Sorunu

24 Mart 13:46
Decathlon Sipariş İptali Ve Müşteri Memnuniyeti Sorunu

Decathlon'da MF 500 Patenin 40 Numara Stok Sorunu Ve Bilgilendirme Eksikliği

20 Ağustos 22:13

Decathlon Mağazalarında Yanıltıcı Stok Bilgisi Nedeniyle Mağduriyet

15 Ağustos 11:29
Tolga sonuçtan hiç memnun değil

18 Mart 2024 15:36
Decathlon Kategorileri