D-Smart Net İnternet Altyapı Çalışması

30 Ağustos 2024 15:43
30 Ağustos 2024 11:36

4 aydır internet sıkıntısı yaşıyorum ve şu an internetimiz yok…

31 Ağustos 2024 09:44

İnternetimiz hiç yok, telefon paketleri biteli çok oldu… Sürekli paket satın almak zorunda kalıyoruz maalesef

31 Ağustos 2024 15:46 (Şikayetten 1 gün sonra)
31 Ağustos 2024 16:00
01 Eylül 2024 16:00

04.09.2024’ü de bekliyoruz şafak sayar gibi… Pazar günümüz bile keyifsiz maalesef

04 Eylül 2024 15:06

04.09.2024 bugün internetimizin geleceğini söyleyen müşteri. Hiz. Ruşen hanım, bugün müşteri. Hiz. Den Ceren hanımla görüştük ve şimdi de bize 19.09.2024 de internet bağlantımızın geleceğini söyledi. Nisan ayından beri altyapı çalışması var deniyor hiç inandırıcı gelmiyor artık önce 06.08 sonra 20.08 ve sonra 04.09 dendi bize şimdi de 19.09 da gelecekmiş. Wi-Fi olmadığından müşteri. Hiz. İle yaptığım görüşmeleri yükleyemiyorum buraya maalesef… Acil mobil modem veya taahhüdüm cezasız sona erdirilmesini istiyorum artık sabrımız taştı bizim yeter…

04 Eylül 2024 15:30

Cevabınız doğrultusunda gereken kaydınızı açtım ve ilgili birimimize ilettim. En kısa süre içerisinde tarafınıza dönüş sağlanacaktır Serkan Bey. Bilginize sunarım. Sevgiler, D-Smart

04 Eylül 2024 15:39

Merhaba, nisan ayından bugüne kadar internetimiz yok maalesef, DSmart müşteri hizmetlerinden Sevgi, Gülcan, Gizem, Ruşen ve en son bugün Ceren hanımla görüştük bize sürekli altyapı çalışması olduğu söylendi ve önce 06.08 sonra 20.08 ve 04.09 tarihlerinde bağlantımızın geleceği söylenmesine rağmen bugün de internet bağlantımız yok maalesef. Bugün Ceren hanım bize 19.09.2024 de bağlantının geleceğini aktardı. Konuyla ilgili yaptığımız görüşmelerin video kayıtları biz de mevcut ama Wi-Fi olmadığı için yükleyemiyoruz. Nisan ayından beri faturalarımızı düzenli ödedik, miş. Hizmetleri bunların iade edileceğini beyan etti kayıtlarda mevcut ancak yaklaşık 5 aydır evimizde telefon kotalarımız doldu sürekli satın aldık ve verimli bir internet kullanamadık. Çözüm olarak mobil modem istedik öyle bir uygulama yokmuş, taahhüdümüzü cezasız bitirin biz başka yerlere bakalım dedik sonuç alamadık. Gelinen noktada 19.09 tarihinde internetin sağlanacağına da inancımız kalmadı, tarih geldiğinde de 19 Aralık denebilir çünkü garanti veremiyorlar aynı önceki 3 tarihte olduğu gibi... Evimizde 3 cep telefonu, Smart TV, laptop ve tablet mevcut olup, ebeveyn olarak bizler ve 2 öğrencimiz de faydalanamamaktadır, bu çağda sanki elektrik gitmiş gibi mağduruz 5 aydır... Konuyla ilgili kurumuzdan çözüm bekliyor, maddi ve manevi mağduriyetimizin giderilmesini talep ediyoruz.

05 Eylül 2024 20:07

Binadaki komşularda internet var! Alt komşumuz Vodafone’dan kullanıyor! 5 aydır altyapı çalışması var 19.09.2024 da internetiniz gelecek dediniz bize… Gelsin ekipleriniz bizim binaya kontrol yapsın bekliyoruz…

10 Eylül 2024 19:42

DSmart Burak bey, halen Türk Telekom'dan gelen yok internetimiz yok. İnterneti olan komşuların hizmet numaralarını verdik size alt komşular biri Türk Telekom diğeri Vodafone abonesi. Gözümüzle de gördük alt komşularda internet olduğunu, hani aksiyon alıp yazacaktınız bir gelişme yok maalesef… Telefon paketlerimiz bitti satın almayacağız artık yeter, hizmet almadığımız hu dönemlerin de fatura iadesini kayda alın lütfen.

11 Eylül 2024 09:14

Merhaba Serkan Bey, Kontrol gerçekleştirdiğimde genel kesintinizin 19.09.2024 tarihine uzadığını görüntülemekteyim. Bu tarihler tahmini olup daha kısa veya daha uzun sürebilmektedir. Bilginize sunarım. Sevgiler, D-Smart

11 Eylül 2024 14:00

Yazdıklarımı okumuyorsunuz herhalde, ekranı okuyup duruyorsunuz. Daha önce de 4 kere tarih verildi hepsi hüsran… Alt komşularda ve bina da var internet var! Hizmet numaraları mevcut Burak beyde, Türk Telekom ve Vodafone abonelerinde var internet biz de yok kimse anlamıyor bunu, gelin bakın

Mesut
Mesut

Merhaba Serkan Bey, İnternetiniz geldi mi acaba, bizim de size benzer bir süreç başladı, 8 eylülden beri İnternet yok, hiçbir şekilde muhatap alan da yok, 2 ekimde gelecek denildi en son

D-Smart Net Kategorileri