02 Kasım 13:16

Merhaba
02.09.2024 tarihinde teslim edilen Çilek Mobilya ürünün kurulumunu yapan çalışanlar ürüne zarar vermiştir. Ayrıca kurulumu yapıp hiçbir şey söylemeden kaçar gibi evden ayrılmışlardır. Hasarlı yerleri temizliğini yaparken fark ettim. Mağazaya ilettim parçaların değişeceğini söylediler. 15 gün sonra parçalar değişti. Aynı zamanda dolap kapakları tam kapanmıyor ve sürtünme oluyor. Ürün satılırken sessiz kapanan kapaklar diye satıldı. Dolap kapakları görüntü olarak da yamuk duruyor. Gelen kişi dolap kapaklarını düzeltemedi. Tekrar mail attım durumu bildiren ve servisin gelmesi 1 aydan uzun sürdü. Dün gelen servis de 1 saat uğraşıp yapamadılar. Sürekli vida değiştirip taktılar olmadı mobilya iyice kullanmadan kullanılamaz hale geldi. Uğraşmayın artık bu ürün hasarlı dediğimde servis elemanları dalga geçer gibi tavırlar sergilemeye başladı. Çocuk avutuyorlar sanki. Hem mağdur edip hem de dalga geçiyorlar. 3 ay oldu ve hala odayı kullanamıyoruz. Sürekli ertelemelerle bizi mağdur etmekten başka yaptıkları bir şey yok. Paranızla rezil olursunuz. Fabrikadan sıfır ürün alıyoruz. Yamalı ürün gönderiyorlar. Fabrikadan sıfır ürün aldık 3 ay oldu. Sürekli sorun üstüne sorun. Pendik Home city şubesinden satış yapan H****** hanım ürünü satarken kapora için her gün aradı. Şimdi sattığı ürüne sahip çıkmıyorlar. Kendileri ilgilenmediği gibi fabrikaya yönlendiriyorlar. Müşteri hizmetleri de aynı süreci uzatmak ve mağdur etmekten başka yaptıkları hiçbir şey yok. Böyle bir hizmet alacağımı bilseydim asla alışveriş yapmazdım. Çilek Mobilya gibi bir firma hayal kırıklığı oldu. Yaşattıkları mağduriyetin ne telafisi ne de geri dönüşü var. Yeni doğum yaptım bebeğimin odasını kullanamıyoruz. Odayı çok severek isteyerek almıştık. Şu an tiksiniyoruz. İadesi için elimizden geleni yapacağız!

02 Kasım 13:45 (Şikayetten 29 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup konuyla ilgili müşteri hizmetleri yetkilimiz en kısa süre içerisinde size ulaşacaktır. Saygılarımızla, Çilek Müşteri Hizmetleri

Selin
02 Kasım 18:47

Müşteri hizmetleri ile şikayeti yazmadan önce defalarca görüştüm. Mağduriyetimi devam ettirmekten ve süreci uzatmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz. Acilen ürünü evimden alın ücret iadesi yapın. Ürünü gördükçe sinirlerim bozuluyor.!

Yağmur

Aynı şeyi ben de yazdım. Ama maalesef ilgilenmiyorlar.

Çilek Mobilya'dan Aldığımız Bebek Odası Sorunları

Fatma
10 Ağustos 03:07
"Şikayetimiz sonucu en sonunda bizimle ilgilenerek aylar sonra olsa bile isteklerimizi yerine getirebildiğiniz için teşekkür ederiz. Zor oldu geç oldu ama oldu çok şükür."

Semih
19 Ekim 00:21
"Çilek Mobilya Pendik e-5 şubesi Serkan beye süreçte ki ilgisi ve desteği için çok teşekkür ederim. Ürünü belirttiğim gibi Çınardere şubesinden almıştım ve mağdur olmuştum keşke ürünümüzü bu mağazadan alsaydık. Çilek Mobilya Genel Müdürlüğü çalışanlarına da ayrıca teşekkür ederim. Tüm hasarlı parçalar değiştirilip kulplarına kadar yanlış montaj edilen ürünü Hasan bey çok profesyonel şekilde sağlam olarak tekrardan montajını sağladı. Emeği geçen herkese teşekkür ederim."