Vahide sonuçtan çok memnun

Chloe Parfüm Seti Akma Sorunu Ve İade Reddi

Chloe Parfüm Seti Akma Sorunu Ve İade Reddi
15 Aralık 2024 20:10
Vahide'nin Teşekkür Mesajı
“Boyner müşteri hizmetleri uzun çabalarım sonucu mağduriyetimi gidermiştir. Teşekkür ediyorum.”

Boyner Tepe Nautilus Mağazasından 01/12/2024 saat 13:56 da Chloe parfüm seti satın aldım. Eve gelip parfümü açtım kapağını çıkarıp parfümü koklamak istedim ve tüm kapak çıktı ve parfüm tamamen akmaya başladı. Hemen müşteri hizmetlerini aradım ve değişiklik ya da iade yapılmasını istedim. Bugün Hilltown AVM müşteri ilişkilerinden parfümün geri gönderildiğini ve iade ya da değişim yapılmayacağı söylendi. Kabul etmediğimi tekrar göndermek istediğimi belirttim. Talebimi alan görevli yine red ederler dedi. Bu parfümü ben nasıl kullanayım. Teslim ederken bile dik bir şekilde teslim ettim akmasın diye. Parfümü diğer firmalarda tester larından baktım mümkün değil o şekilde açılması müthiş bir güçle denedik açılmıyor. Yani şişeyi beni açmam mümkün değil.

15 Aralık 2024 23:21 (Şikayetten 3 saat sonra)
27 Ocak 2025 12:43

Merhaba,​ Talebiniz ile ilgili görüşülerek çözüm sunulmuştur. Daha güzel bir alışveriş için biz hep buradayız. Alışveriş Dostunuz, Boyner Müşteri Deneyimi Ekibi

30 Ocak 18:59

Çağatay
28 Ağustos 2024 15:41
Vahide sonuçtan çok memnun

23 Aralık 2024 17:00
"Mağduriyetim geç ve uzun uğraşlar sonucu giderilmiştir. Teşekkürler Boyner"
Boyner'den Aldığım Ayakkabılar Ve Parfümde Hayal Kırıklığı
Nilgun sonuçtan hiç memnun değil

Nilgun
17 Ocak 2025 10:12
Tom Ford Parfümde Kalıcılık Sorunu: Boyner'den Aldığım Ürün Testere Uymuyor!
Tom Ford Parfümde Kalıcılık Sorunu: Boyner'den Aldığım Ürün Testere Uymuyor!

Yağmur
14 Mart 2024 22:48
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
14 Kasım 2023 16:59