Gözde sonuçtan memnun

Boyner/Sakarya Agora Çalışanlarının İlgisizliği, Umursamazlığı

10 Mart 2024 00:48

08.03.2024 Cuma günü saat 21:24'te Sakarya/Agora Boyner mağazasından kredi kartımla alışveriş yaptım. Eve geldiğimde kartımın cüzdanımda olmadığını fark ettim. En son Boyner'de kullandığım için mağazayı aradım ve "Kartımı bulamıyorum. Muhtemelen orada unuttum, kontrol edebilir misiniz?" diye rica ettim. Telefonu açan kişi, konuşmama fırsat vermeden "Burada kimse bir şey bırakmadı hanımefendi" diyerek kapatmaya çalıştı. Ben de "Ürün bıraktım demedim, zaten kartımı orada unutmuş olabilirim" dedim. "Tamam, burada bir şey yok" dedi ilgisiz bir şekilde. Ne kontrol etti ne bir şey. Konuşmamız 14 saniye sürdü. İlgisizlik buradan anlaşılıyor, insan bir bakar sorar; sonuçta kredi kartı. Kaldı ki, onlar bana geri vermedi. Temassız özelliği olmadığı için kartımı onlara veriyorum, muhtemelen benim de dikkatsizliğimden onlar geri vermesi gerekirken geri istemediğim için orada kalmış. Sabaha kadar kredi kartı aradım, eve gidene kadar geçtiğim yerleri gezdim, aradım ama bulamadım. Mağazada kaldığına çok emindim. Ertesi gün, ilgilenmemelerine rağmen tekrar mağazayı aradım ama açmadılar. AVM'ye giden arkadaşımdan mağazaya gidip sormasını rica ettim. Kartım mağazadaymış. Arkadaşım, 'Arkadaşım kartını unutmuş sanırım' demiş ve 'Bu kart mı, şu mu?' diye sormuşlar. Arkadaşım da bu tavrı garip bulmuş; yani herhangi biri kart sorsa direkt verecekler teyit etmeden. Sonra polislik olacağız kendileriyle. Boyner çalışanlarının bu ilgisiz ve umursamaz tavırları hoş değil! Arkadaşıma çalışan kişiye 'Dün bana neden kart yok demişler kontrol etmeden?' diye sormasını rica ettim. Çalışan kişi abartılı bir şekilde, 'Zaten kapanmaya yakın aradı, burada yoktu. Alt kasadan üst kasaya yeni getirdiler' demiş. Oysa işlemimi üst kasadan yapmıştım. Yalanlar ve yanıltmalar silsilesi... Kapanmaya yakın dediği saat 21:50. AVM'de olsam o saatte bana müşteri olarak işlem yapmak zorundasınız. Ayrıca madem kartı buldunuz, neden aramıyorsunuz? Müşteri olarak orada bilgilerim mevcut, her türlü ulaşabilirsiniz. Ben arıyorum, telefonu açan yok. Soruyoruz, kart yok diyorlar ama mağazadan çıkıyor. Bu ne biçim iş! Alışveriş yaparken peşimizden ayrılmıyorsunuz ama... Kurumsal markanın iş bilmez çalışanları.

10 Mart 2024 09:44 (Şikayetten 8 saat sonra)
11 Mart 2024 16:58

Merhaba, Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Daha güzel bir alışveriş için biz hep buradayız. Alışveriş Dostunuz, Boyner Müşteri Deneyimi Ekibi

27 Mart 2024 01:56

Beni arayan müşteri hizmetleri çalışanının kibar yaklaşımından dolayı teşekkür ediyorum. Mağazada yaşadığım duruma istinaden mağaza çalışanı, müşteri hizmetlerine; beni arayıp durumla alakalı açıklama yaptıklarını söylemişler, fakat aramadılar. Müşteri hizmetleri tarafından arandım bu durumu teyit etmek istediler ama beni mağazadan herhangi kimse aramadı. Mağaza şubesi çalışanlarının ilgisizliği buradan belli oluyor sanırım, Boyner markasını kötü etkileyen çalışanlar yüzünden ne yazık ki bolca şikayet alacaklar. Tekrar müşteri hizmetlerinden arayan hanımefendinin kibar yaklaşımı için teşekkür ederim

Kübra
31 Ekim 2024 16:32
Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

Ayhan
31 Ocak 2025 03:09
Olcay sonuçtan memnun

Olcay
29 Nisan 2024 20:13
"Şikayet sorunu halledildi teşekkürler"
Boyner Gibi Bir Markaya Yakışmadı
Uğur sonuçtan çok memnun

Uğur
23 Haziran 2024 00:11
"Şikayetim den hemen sonra Nihal hanım arayıp sorunum ile çok güzel ilgilendi kendisine teşekkür ederim"
Boyner Kategorileri