Boyner Valentino Çanta Zincir Oksitlenmesi

İkbal
25 Ağustos 2024 19:54

Valentino'dan bir çanta satın almıştım. Sadece birkaç kez kullandım ve hiçbir şekilde nem, su, ter vb. şeye maruz kalmadı. Satın alırken defalarca kez zincirinde kararma olur mu dediğimde çalışanlar asla sorun olmayacağının garantisini verdiler ve böyle bir şey yaşamam durumunda gelip iade-değişim yapabileceğimi söylediler. Çantamı iki kez incelemeye yolladım ve ikisinde de red aldı. Kararan zincirle mağdur olduğum yetmiyormuş gibi aylarca sonuçlanmasını bekleyerek ayrı bir mağduriyet yaşadım. Satarken herkes övüp ürünün arkasında duruyordu fakat problem halinde kimse bir şey yapmıyor. 3 maymunu oynuyor. Boyner'den yıllardır alışveriş yaparım, ilk kez böyle bir şey yaşıyorum ve bu gerçekten üzücü.

26 Ağustos 2024 00:14 (Şikayetten 4 saat sonra)
26 Ağustos 2024 15:27

Merhaba, Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Daha güzel bir alışveriş için biz hep buradayız. Alışveriş Dostunuz, Boyner Müşteri Deneyimi Ekibi

Özge sonuçtan hiç memnun değil

Özge
24 Aralık 2024 23:23
Nisa sonuçtan hiç memnun değil

Boynerden Aldığım Valentino Çanta Kısa Sürede Bozuldu Ve İnceleme Süreci Hayal Kırıklığıydı

26 Nisan 2025 13:07
Bengü sonuçtan hiç memnun değil

Bengü
13 Kasım 2024 00:43

Melek
21 Temmuz 2024 14:25
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Özlem
29 Aralık 2024 01:21