24 Ocak 2024 03:391.073

Cevahir AVM içindeki Boyner mağazasından satın aldığım Karl Lagerfeld marka ayakkabı, yaklaşık sekiz kez giymemin ardından paramparça oldu. Ürünü incelemesi için gönderdiğimde, firma üretim hatası olmadığını belirterek inceleme talebimi reddetti. Ayakkabının iç ve dış kısımlarında, ayağın temas etmediği bölümler yırtılmış şekilde incelemeye gönderildi ki bu durum çok açık. Ayağın temas etmediği bölgelerin yırtılmasının nasıl bir kullanıcı hatası olabileceğini anlamak mümkün değil. Şikayetimi en üst makama kadar iletebileceğim bir yol arıyorum. Eğer çözüm bulamazsam, konuyu takip etmeye devam edeceğim.

24 Ocak 2024 08:57 (Şikayetten 5 saat sonra)

Değerli müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizi telefon ya da mail yolu ile bilgilendireceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle bize iletmeniz durumunda kısa bir süre içerisinde sizinle iletişime geçeceğiz. Boyner müşteri deneyimi ekibi olarak güzel günler dileriz.

24 Ocak 2024 13:17

Merhaba, Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Daha güzel bir alışveriş için biz hep buradayız. Alışveriş Dostunuz, Boyner Müşteri Deneyimi Ekibi

24 Ocak 2024 13:28

Bugün Boyner mağazası yetkililerince aranarak ürünü tekrar incelemeye getirmem istendi (ikinci incelemeye)

7 Şubat 2024 15:14

Mağaza tarafından aranarak ürünü 2. Kez incelemeye vermem söylendi, Ürünü ikinci kez incelemeye verdim bekliyorum

10 Şubat 2024 20:21

Ürünü 2. Kez vermeme rağmen değişim talebim reddedildi, 3. Kez veriyorum, bu kadar rezillik yeterli, müşteri bu şekilde mağdur edilmez, Boyner'i uzun yıllardır kullanıyorum, başıma gelen ilk değişim olayında böyle sonuç alacağımı bilmiyorurdum, Tüketici Hakem Heyeti'ne gerekli başvuruları yaparak sürecin hukuki boyutta seyretmesini sağlayacağım. İyi çalışmalar Boyner ekibi,

24 Nisan 2024 10:50

Merhaba aynı sorun ile karşılaştım. Boyner'den aldığın 2 adet karl lagafeld marka ayakkabılar 3 ile 4 kullanmamdan sonra dışları tertemiz ama içleri parçalandı

Karl Lagerfeld Ayakkabıda Deformasyon Ve İletişim Sorunu

21 Ocak 2025 19:05716

Boyner'den birkaç ay evvel aldığım Karl Lagerfeld ayakkabı, birkaç giyişte ciddi deformasyona uğradı. Ürünü 26 Aralık'ta...

Karl Lagerfeld Ayakkabıda Deformasyon Ve İletişim Sorunu

23 Haziran 2024 17:58579

Boyner'den, Karl Lagerfeld marka ayakkabı satın aldık, ancak ürün 1 kez giyildikten sonra yanlardan açılma yaptı. Ürün 2...

17 Mayıs 2024 11:50618

"İlk önce sorun yaşamama rağmen birkaç telefon sonrası hızlıca sorunum çözüldü. Nergiz hanıma ilgi, alakası ve iş bitiriciliği için teşekkür edip kariyer hayatında başarılar dilerim."

Tümünü Gör
Boyner Mağduriyetimin Giderilmesini Talep Ediyorum!

BoynerMağduriyetimin Giderilmesini Talep Ediyorum!

Fatih
Boyner Sattığı Ürüne Sahip Çıkmıyor!

Boyner SattığıÜrüne Sahip Çıkmıyor!

Murat
Boyner Balıkesir Edremit Spor Ayakkabı Deformasyonu