Özcan sonuçtan hiç memnun değil

Özcan
23 Mayıs 2024 12:59

Sayın Boyner Müşteri Hizmetleri,

Geçtiğimiz günlerde web siteniz üzerinden satın aldığım ayakkabı ile ilgili bazı sorunlar yaşadım ve bu durumu sizlerle paylaşmak istiyorum.

Öncelikle, sipariş ettiğim ayakkabı tozlu ve pis bir şekilde elime ulaştı. Ürünlerinizi paketlemeden önce temizlenmiş ve kontrol edilmiş olmasını beklerdim. Ancak, bu durumda maalesef böyle bir özen gösterilmemiş. Ayrıca, paketleme de oldukça kötü yapılmıştı ve ayakkabının içindeki kalıplardan biri eksikti. Boyner gibi prestijli bir firmadan böyle bir hizmet almak, açıkçası beklentilerimi karşılamadı. Ürünü aldığımda, Boyner adı altında ikinci el bir ürün aldığımı düşündüm.

Yaşadığım bu olumsuz deneyim nedeniyle büyük bir hayal kırıklığına uğradım. Bu konuyla ilgili olarak sizden hızlı bir çözüm bekliyorum.

Gereken hassasiyeti göstereceğinizi umuyorum.

Saygılarımla,

23 Mayıs 2024 13:05 (Şikayetten 5 dakika sonra)
23 Mayıs 2024 15:58

Merhaba,​ Talebiniz ile ilgili görüşülerek çözüm sunulmuştur. Daha güzel bir alışveriş için biz hep buradayız. Alışveriş Dostunuz, Boyner Müşteri Deneyimi Ekibi

Ebru sonuçtan çok memnun

16 Kasım 2024 21:52
"Boyner çağrı merkezi Nihal hanım tarafından, geri dönüş sağlanarak mağduriyetim giderildi. Teşekkürler Nihal hanım :)"
Boyner Siparişim Kayboldu: Ürün Yok, Çözüm Yok

Soner
09 Aralık 2024 20:48

Filiz
05 Şubat 2025 15:59
Boyner'den Gelen Kullanılmış Ayakkabı Şoku
Boyner'den Gelen Kullanılmış Ayakkabı Şoku
Tahsin sonuçtan hiç memnun değil

Tahsin
19 Kasım 2024 22:39