Enfal sonuçtan hiç memnun değil

Boyner Hediye Çeki Sorunu: Fotoğraf Kabul Edilmiyor!

Boyner Hediye Çeki Sorunu: Fotoğraf Kabul Edilmiyor!
13 Ekim 2024 23:19

Daha önce Boyner den aldığım bir ürün defolu çıktığı için hediye çeki vermişlerdi. Fiş gibi bir şeydi. Üzerinde kodu olan bu çekin fotoğrafını o anda çekmiştim ve kaybolması halinde bu görselle alışveriş yapabileceğim söylenmişti. Boyner'deki 2 çalışan da bunu söyleyince çeki önemsemedim ve elimde ne de olsa numarası net bir şekilde görülen bir fotoğrafı olduğu için oradan alışveriş yapıp kodu söylerim diye düşündüm. Geçen hafta bu hediye çeki ile alışveriş yapmak için taşındığım şehirdeki Boyner'e gittim ve elinizde çek olmazsa paranız yandı demektir çünkü bunu alış kasaya koymamız lazım dediler. Bende kaybettiğimi ve isterlerse fotoğrafı çıktı alabileceğimi söyledim. Kabul etmediler. Boyner gibi büyük ve her şehirde birden fazla Mağazası olan bir firma bu sorunu nasıl çözemez? Nasıl olur da elimde açık bir şekilde barkod kodu bulunan fotoğrafı kabul ederek işlem yapamaz? Madem kabul edilmiyor. Neden bütün mağaza çalışanlarınız aynı şeyi söylemeyip müşteriyi yanıltıyor? Bu konuda mağduriyetimin bir an önce giderilmesini istiyorum. İyi günler dilerim.

24 Ekim 2024 14:21

Daha önce Boyner den aldığım bir ürün defolu çıktığı için hediye çeki vermişlerdi. Fiş gibi bir şeydi. Üzerinde kodu olan bu çekin fotoğrafını o anda çekmiştim ve kaybolması halinde bu görselle alışveriş yapabileceğim söylenmişti. Kocaeli 41 Burda AVM ye gittim ve mağaza müdürü fiziki olarak çek olmadığı takdirde kullanmayacağımı söyledi. Boyner daha önceki şikayet yazımı görüp bana geri dönmüştü ve mağaza müdürüne mail attıklarını kısa sürede 41 burada Kocaeli Boyner mağazasının geri dönüş yapacağını ve fotoğrafla bu çeki kullanabileceğimi söylemişlerdi. Fakat aradan 1 hafta geçmesine rağmen hala olumlu bir geri dönüş yapılmadı. Boyner sorun çözüm merkezi bana olumlu dönüş yaparken 41 burada AVM nin içindeki Boyner mağazasının müdüründen veto yemem beni şaşırttı. Bu ikirciliğin, kararsızlığın bir an önce lehime çözülmesini rica ediyorum.

1729768871229.screenshot-20241024-141556-comandroidchrome.jpg
14 Ekim 2024 08:53 (Şikayetten 9 saat sonra)
14 Ekim 2024 09:13

Merhaba, Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Daha güzel bir alışveriş için biz hep buradayız. Alışveriş Dostunuz, Boyner Müşteri Deneyimi Ekibi

17 Ekim 2024 10:04

Merhaba Boyner müşteri hizmetleri şikayetimin ardından hemen beni aradı ve çeki fotoğrafla da kullanacağımı söyledi. Bunun üzerine Kocaeli 41 burada AVM'de bulunan Boyner'e gittim ve mağaza müdürü kullanmayacağımı söyledi. Genel merkezin arayıp bu çeki kullanabilir ya da mesaj atıp çeki kullanabilir gibi bir söylemleri olursa ancak o zaman kullanacağımı söyledi. Mağduriyetim maalesef hala giderilmiş olmadı.

18 Kasım 2024 19:42

Sorunum halledildi teşekkürler

Pevin sonuçtan çok memnun

Pevin
01 Kasım 2024 23:05
"Boyner Büyük bir Mağaza olduğunu ispatladı şikayet ettiğim unsurları giderdi. Emeği geçen herkese teşekkür ederim"

Yüksel
13 Kasım 2023 08:31