Neval sonucu yetersiz buldu

18 Mart 2024 16:18

Boyner mağazasından aldığım parfümü açtığım anda şişede deformasyon ve leke olduğunu gördüm. Parfümü tek bir fıs dahi sıkmadan değişim için götürdüm. İnceleme sonrası parfüm kutusu açıldığı için iade/değişim yapamayacaklarını; yaptıkları test sonucu parfümün orijinal olduğunu belirlediklerini söyleyip talebimi reddettiler. (Bir de artık parfüm taraflarınca sıkılmış azalmış olarak geri geldi).
Parfüm şişesinin hasarlı olduğunu parfüm kutusunu açmadan nasıl anlayabileceğimi anlamamış olmakla beraber Givenchy gibi dünyaca ünlü bir markanın hasarlı bir şişe ile satış yapacağına da inanmadığım için parfümün orijinalliğine de dair içimde ciddi şüphe oluşmuştur.
Bununla birlikte şişede deformasyon sabittir, içerisi ne olursa olsun yaklaşık 5000 TL'ye ayıplı bir malı reyonda gösterseler bu şekilde kimseye satamazlar, kapalı kutu içinde satıp kutu açıldığı için iade kabul etmiyorlar.
Görsellerde sabit olan (eski parfüm şişesi ile farkı da ekledim) hataya göre ürünün yenisi ile değişmesini talep ediyorum. Gerekirse Tüketici Mahkemesi'ne de konu ile ilgili başvuru yapacağım.

18 Mart 2024 16:24 (Şikayetten 5 dakika sonra)
19 Mart 2024 10:52

Merhaba, Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Daha güzel bir alışveriş için biz hep buradayız. Alışveriş Dostunuz, Boyner Müşteri Deneyimi Ekibi

26 Nisan 2024 16:42

Merhaba, Boyner'den arandım ve aslında ürünü incelemeye göndermek için 3 hakkım olduğunu ilettiler. Mağazada "ürün inceleme sonucumun olumsuz olduğunu; yapacak bir şey olmayacağını" belirtmişlerdi. Bunun üzerine 3. Kez mağazaya incelemeye götürdüm. İnceleme bu sefer ne hikmetse olumlu sonuçlandı. 4. Kez mağazaya gidip yeni ürünümü aldım. Kusurlu bir ürünü değiştirmek için 4 kez mağazaya gitmeme ve şikayetvar.com'a yazmama gerek olmamalıydı. Buraya yazmasam çözümsüz kalacaktım. Bu platforma teşekkür ederim. Boyner mağazaları müşteri ilişki yönetimi ise çok yetersiz, mağazalarda sorunu çözmemek ve iade almamak için ellerinden geleni yapıyorlar.

Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Abdullah

13 Ağustos 2025 15:35
Bozuk Ve Tarihi Geçmiş Parfüm Gönderimi Sonrası İade Ve Mağduriyet
bozuk-ve-tarihi-gecmis-parfum-gonderimi-sonrasi-iade-ve-magduriyet-3.jpg
bozuk-ve-tarihi-gecmis-parfum-gonderimi-sonrasi-iade-ve-magduriyet-1.jpg
Berk sonuçtan hiç memnun değil

Boyner'den Aldığım Parfümün Fısfısı Bozuk Çıktı, Çözüm Bekliyorum

25 Ekim 2024 00:13