Boyner Calvin Klein Marka Ayakkabı İadem Olmuyor

Boyner Calvin Klein Marka Ayakkabı İadem Olmuyor
Mehtap
19 Ekim 2023 19:20

Boyner Cevahir mağazasından Calvin Klein marka ayakkabı aldım. Ayakkabı ayağımı yara yaptı. Yanlardan arkadan vurdu ayakkabıyı giyemiyorum bu yüzden incelemeye gönderdim inceleme sonucum geri çevrildi. Ayakkabıyı geri göndermişler. Ortopedik kurallara göre üretilmeyen bir ayakkabıyı iade etmek istiyorum.

19 Ekim 2023 19:27

Boyner Cevahir mağazasından Calvin Klein marka sneaker aldım orada giydiğimde rahattı beğenerek aldım ama ayakkabıyı her giydiğimde ayakkabının arka dikiş yeri ayağımı vuruyor ve su topluyor bu sebepten dolayı ayakkabıyı kullanamıyorum ürünü incelenmesi için 22/09/2023 tarihinde Cevahir Boyner mağazasına teslim ettim inceleme olumsuz sonuçlanmış değişim ya da iade istiyorum fazla para ödedim ve kullanamıyorum ayakkabıyı Calvin Klein ürününün arkasında durmuyor iademin olumsuz sonuçlandığını müşteri hizmetlerini arayarak öğrendim Cevahir Boyner aramadı beni ve kendim yoğun aramalar sonucu ulaşabildim. Değişim çeki istiyorum.

Ek
20 Ekim 2023 09:08 (Şikayetten 13 saat sonra)
20 Ekim 2023 17:52

Merhaba, Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Daha güzel bir alışveriş için biz hep buradayız. Alışveriş Dostunuz, Boyner Müşteri Deneyimi Ekibi

Esmanur
19 Şubat 2024 21:39