Buket sonuçtan hiç memnun değil

Buket
18 Ocak 2024 12:07

Boyner Ankara AVM'den 25.05.2023 tarihinde Calvin Klein marka sneaker ayakkabı satın aldım. Ayakkabı başlangıçta çok gıcırdıyordu, ancak bu sorun sonradan ortadan kalktı. Fakat 3-4 ay sonra ayakkabının soyulma ve 6 ay sonra ön kısmında açılma meydana geldi. Ayakkabıyı Ankara'ya gezmeye gittiğimde aldığım için, oradaki Boyner mağazasına gidemedim. Telefonla iletişime geçtiğimde, inceleme için ayakkabıyı Boyner'e getirmem gerektiği söylendi, ancak Düzce'de ikamet etmekteyim ve burada Boyner mağazası bulunmuyor. Sakarya'ya uğradığımda Boyner mağazasına bırakmak istedim; ancak inceleme sonrası kargoyla gönderemeyeceklerini, tekrar almaya gelmem gerektiğini belirttiler. Yolumun oraya düşmemesi sebebiyle ayakkabıyı bırakmak istemedim. Ayakkabı, kısa sürede ve normal kullanıma rağmen pahalı olmasına ve marka olmasına karşın bozuldu. Daha önceden de Boyner'den satın aldığım bir Calvin Klein çantada benzer bir sorun yaşamıştım. Bu durumun çözülmesini ve değişim, iade ya da tadilat işlemlerinin kargoyla tarafınıza gönderilerek incelenmesini ve çözüm bulunmasını talep ediyorum. Daha önce 'Bir daha almam' diyerek unutuyordum ama ürünlerinizin kalitesizliği nedeniyle kısa sürede bozulması kabul edilemez. Normal kullanmama rağmen 7-8 aylık ayakkabı kullanılamaz hale geldi.

18 Ocak 2024 12:08 (Şikayetten 1 dakika sonra)
18 Ocak 2024 17:58

Merhaba, Talebiniz ile ilgili mail gönderimi gerçekleştirilmiştir. Daha güzel bir alışveriş için biz hep buradayız. Alışveriş Dostunuz, Boyner Müşteri Deneyimi Ekibi

Fatma
28 Kasım 2023 11:08
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Fatma
27 Eylül 2023 10:44
Songül sonuçtan hiç memnun değil

Songül
29 Temmuz 2024 12:20
Can sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2024 16:13
Boyner Ve Calvin Klein Satmış Olduğunu Kusurlu Ürünü İade Almıyor