Kubra sonuçtan çok memnun

Yedek Parça Temininin Uzun Sürmesi / Kıyma Makinesi

16 Eylül 2024 11:32
Kubra'nın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler Bosch senden daha iyisini bekliyoruz. Unutma Robert Bosch'un ünlü sözü ile büyümüş bir nesil var sen güvenin markasısın.”

Yedek parça temini ile ilgili problemim var. Gecen hafta kıyma makinesi alın dişlisi siparişi verdim. Bugün konu ile bilgi almak istediğimde yetkili servis tarafından randevum 30 eylüle atıldı. Yedek parça temininin bu kadar uzun sürmesi mağduriyetime yol açacaktır. Konuya hassasiyet gösterilmesi ve bir an önce yedek parçanın temin edilmesini istiyorum. Firmalar 10 yıl boyunca sattıkları ürünlerin yedek parçalarını temin etmekle yükümlüdürler. Maalesef alın dişlisinin kırılması olayının sık sık yaşandığını ve tüketicilerin mağdur olduklarını sosyal medyadan gördüm. Bosch markasının bu sorunla ilgili bir mühendislik çözümü üretmesi gerekir. Belli bir zorlanmadan sonra dişlinin kırılmasından ziyade motorun veya dişlinin devre dışı kalması sağlanabilir. Bu teknolojiyi matkaplarda kullanıyorlar. Hali hazırdaki ürünlerde bunu yapamayacaklarına göre garanti kapsamının genişletilmesi sağlanabilir ya da ürün geri alma/ çağırma süreci başlatılabilir. Burada araştırma yapan tüketicilere kıyma makinesi alacaksanız hassas bir alet olduğu kullanımının reklamlardaki gibi kolay olmadığını düşündüğümü belirteyim.
Saygılarımla.

16 Eylül 2024 14:00 (Şikayetten 2 saat sonra)

16 Eylül 2024 18:35

Konu ile ilgilenen Bosch yetkilisine teşekkür ederim. Konu ile ilgileneceğine dair kuvvetli bir kanaat edindim. Teşekkür ederim. Umarım en yakın zamanda sorunum giderilecektir.

19 Eylül 2024 15:02

İlginiz için teşekkür ederim halen sizden parçanın tedariği ile ilgili bilgi bekliyorum. Tekrar teşekkür ederim

05 Ekim 2024 10:02

1 Ekimde parça temin edildi. Bosch markasının müşteri memnuniyetine değer vermesi beni oldukça mutlu etti. İlgilenen görevli arkadaşlara çok teşekkür ederim. Olumlu deneyimler yaşamak dileğiyle tekrar teşekkürler.

05 Ekim 2024 10:04

Yakup sonuçtan memnun

Yakup
22 Aralık 2023 10:37
"Tam olarak şikayet sebebim çözülmüş olmasa da, firmanın gerekli ilgiyi gösterdiğini düşünüyorum. Arayıp konu ile ilgilenen Ezgi hanıma teşekkür ederim."
Bosch Kıyma Makinesi Dişli Sorunu
Ümmühan sonuçtan hiç memnun değil

Ümmühan
23 Aralık 2023 18:02
Kemal sonuçtan memnun

Kemal
10 Aralık 2024 08:09
"Teşekkür ederim geçte olsa arıza giderildi"
Derya sonuçtan hiç memnun değil

Derya
12 Aralık 2024 09:04
Bosch Kıyma Aparatı Hayal Kırıklığı
Nihat sonuçtan hiç memnun değil

Nihat
27 Temmuz 2023 09:55