Harun sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Yetkili Sevisin Davranışları.

09 Ekim 2023 16:32

Bosch marka buzdolabım arızalandı. Yaklaşık 20 gün önce tespit edilen motor arızası ile ilgili firmaya motor fiyatı sorduğumda 5.000 TL dediler. 3 gün önce arızanın durumu hakkında bilgi almak ve onarımının yapılması amacıyla yetkili servis çağırdım. Gelen servis elemanları gerekli incelemeyi yapıp motorun değişmesi gerektiğini söyledi. Fiyatı sorduğumda bu sefer 6.000 TL dediler. Gelen servis elemanları da 3 kişiydi. Herhangi bir Bosch servis elemanını tanıtacak ne bir önlük ne bir kimlik ne de ayaklarında galoş vardı. Ben de bu fiyat farkını görüşmek üzere Uşak Bosch yetkili servisine gittim. Oradaki servis yetkilisi ile fiyat farkı hakkında görüşürken şahıstan hiç yakışmayacak sözler duymaya başladım. Dediğine göre onun bizim paraya ihtiyacı yokmuş. Sanki babasının hayrına çalışıyor. Ben istemeden yanındaki kadına benim servis müracaatımı iptal et diye emir verdi. Hani şirketiniz müşteri kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim sözüne ne oldu? Firma sayesinde ve benim gibi müşteriler sayesinde ekmek yiyen şahıs iyice havalanmış. Eğitimsiz oldukları belli. Müşteriyle nasıl konuşacaklarını öğrenmemişler.

09 Ekim 2023 16:58 (Şikayetten 26 dakika sonra)

13 Ekim 2023 19:19

Şikayet ettiğim gün müşteri hizmetleri aradı. Şikayetimi dinlediler ve şikayet sebebim olan servis yetkilisinin hiç yakışmayacak davranışları adına özür diledi. Fakat bu durumu oluşturan şahıs halen müşterilere karşı aynı lakayıt davranışları göstermeye devam ediyorsa şikayetler durmaz ve onun adına özür dilemek de son bulmaz. Hem servis elemanları da taşeron gibi çalışıyor herhalde kendi elemanları değil gibi. Fiyatları elemanlar başka yerden servis yetkilisi başka yerden alıyor galiba. Önceden müşteri hizmetleri yetkili servis elemanları gelip arıza bulup veya onarım yaptıktan sonra telefonla arayıp müşteri memnuniyeti hakkında bilgi alırlardı. Sonuçta kalitesinden dolayı şüphe olmayan bu marka, yetkili servis elemanları veya servis yetkilileri nedeniyle müşteri memnuniyetsizliği oluşturmaktadır. İyi çalışmalar.

Arif
17 Ekim 2024 18:48