Bosch Ütü Su Akıtıyor

24 Mayıs 2024 10:38

Bursa demirhan İzmir yolu üzerinde bulunan Bosch bayisinden üç tane ütü aldım ve üçü de su kaçırıyor. Servise yönlendirdiler. Götürdüm, üç hafta bekledim ve yapamadılar. Parçası yok dediler. Bu konuda iş yerinden hiç memnun değilim. Ayrıca, e-postama garanti belgesi gelecekti, o da gelmedi.

26 Haziran 2024 13:36

Ütü yetkili servisten geldi ama halen aynı sorun. Seviş fiş'de Cihaz normal yazıyor ama su kaçırmaya devam ediyor. Müşteri hizmetlerini aradım neymiş garantisi bitmiş ücret karşılığı sorunu çöz çekmişler. Daha evvel neden çözülmedi. Biz ne zaman böyle olduk. Nereye gidiyoruz anlamakta güçlük çekiyorum.

Ek
27 Mayıs 2024 10:18 (Şikayetten 2 gün sonra)

27 Mayıs 2024 10:42

Çok teşekkür ederim

Rabia sonuçtan hiç memnun değil

Rabia
15 Eylül 2024 14:06
Bosch Kazanlı Ütü Yedek Parça Temin Edilememesi

Bosch Ütüm İçin Parça Temini Sorunu Ve Hayal Kırıklığı

Turgay
03 Haziran 2025 01:16
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Ütü Parçası Bulunamıyor, Servis Desteği Yetersiz

Furkan
25 Temmuz 2025 01:16
Ömer sonuçtan çok memnun

Bosch Ds38 Vario Ütü Arızası

Ömer
18 Eylül 2023 18:46
"Genel Müdürlükten arayan arkadaşların ilgilendiler gerekli tamir ve tedarik için uğraştılar maalesef emektar ütüme çare bulamadık ve son çözüm olan para iadesini tercih etmek zorunda kaldık. İlgi ve alakalarından ötürü genel müdürlük çalışanlarına teşekkürlerimi iletirim. Bosch markasını boş bir marka olmadığını bilakis hoş bir marka olduğunu her zaman ki gibi gösterdiler var olsunlar."

Bosch Ütüde Buhar Sorunu Ve Yetersiz Servis Deneyimi

Ercan