Melike sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Ürünlerinde Paketleme Sorunu: Orijinal Kutulara Kargo Etiketi Yapıştırılması

Melike
08 Kasım 2024 15:59

Yıllardır evimde kullandığım bir çok elektrikli eşyam Bosch. Ve bu markadan ailecek gerçekten memnunuz. Geçtiğimiz aylarda internet sitesinden bir mikser aldım. Mikseri de hediye almıştım. Gönderim yaparken ürünün kutusunu bantladıkları için hiç açmadım direk iade ettim. Sonra yine bir mikser aldım. Ve özellikle çağrı merkezini arayıp kayıt bıraktım. Ürünün orijinal kutusunun üzerine kargo bilgilerinin yapıştırılmamasını ve hediye paketi yapılmasını istedim. Ama yine orijinal kutusunun üzerine kargo bilgisi yapıştırılıp öylece gönderildi. Sonra bir el blender aldım. O nun da kutusuna kargo etiketi yapıştırıp göndermişler. Gerçekten merak ediyorum. Bu Bosch mağazalarında ürün poşeti yok mu? O kadar para verdiğimiz ve üzerine basa basa orijinal kutusu hariç bir paketleme isteğimiz neden uygulanmıyor? Bari bu seferki siparişimi orijinal kutusunun üzerine kargo etiketi bantlayıp göndermeyin. Lütfen. Orijinal kutusu orijinal kalsın. Sipariş No: 1117704429. Henüz paketlenmedi.

08 Kasım 2024 16:01 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
27 Mayıs 2024 12:23
Cem sonuçtan hiç memnun değil

15 Aralık 2023 17:54

Şeyma
03 Temmuz 2024 14:58

Bilgin
23 Aralık 2024 21:24
Kargo Kabusu Ve İade Çilesi: Bosch'un Kalitesi Sorgulanıyor
Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Tedarik Ve Teslimat Sürecinde Yaşanan Karmaşa

Mesut