30 Ağustos 2024 16:12

Şubat 2024'te Gaziantep Bosch bayisinden aldığım ankastre set içindeki fırın 3 defa değişti (ilk geldiğinde servisin ürünü kuramadı, eğdi. İkinci ürün geldiğinde, gelen ürün bana verilen ürünün bir alt modeliydi. Bosch genel merkezi bana dalga geçer gibi arada 150 TL fark var, onu size deterjan olarak yollayalım dedi. Ben kabul etmedim. Tüketici Hakem Heyeti'ne gittim, ürün 3. defa değişti ama bu sefer bana teşhir ürünü yollandı. Gelen fırının arkasından darbe almış, eğilmiş, kapak ile gösterge paneli arası eşit değil, içeri göçmüş bir fırın yolladılar. Ama ürünü görseniz dersiniz sıfır ambalajında ürün. Eşim daha servis fırının poşetini açar açmaz bu ürün kullanılmış, ben bunu kabul etmiyorum dedi. Servis ürünü bıraktı, gitti. Daha sonra Tüketici Hakem Heyeti sonuçlandı, ben haklı bulundum. Aradan bir ay geçmesine rağmen beni hiç kimse aramadı. Ben Bosch genel merkezini aradığımda bana ürünün artık üretilmediğini, bir üst modelinde aradaki farkı ben ödeyerek bana yollayabileceklerini ya da ürünün bugünkü fiyatı ile iade edebileceklerini söylediler. Ben de ücret iadesi istedim. Ücretin 22.08.2024'te iade süreci başladı, 3 iş günü içinde hesabıma yatacağı yani 26.08.2024'te ücret iadesi yapılacağı söylendi. Dedikleri gün ücret iadesi yapılmadı. Evimdeki yollanan teşhir fırın servis tarafından alındı. Servis elemanı fırın alındıktan sonra hesaba para yatacağını söyledi ama o gün ücret yatmadı. Bosch genel merkezini aradım, raporlama işleminin uzadığını, 28.08.2024'te öğlene kadar hesaba yatacağını söylediler. O gün yine ücret yatmadı. Tekrar Bosch genel merkezi ile görüştük, ücretin 29.08.2024 saat 14:00'te hesaba yatacağını, muhasebeye bilgi verildiği söylendi. Maalesef ücret saat 18:04 oldu, halen yatmadı. İnsanların güvenini kaybetmektense parayı kaybetmeyi tercih ederim diyen bir firmanın bu sözünü nasıl tutmadığını, sadece laftan ibaret olduğunu gördüm. Bosch ürünlerinin kalitesini tartışmam ama insan ilişkileri ve müşteri memnuniyeti kocaman sıfır (0).

02 Eylül 2024 09:29 (Şikayetten 2 gün sonra)

Eda
Eda
02 Eylül 2024 16:08

Merhaba sabah Bosch genel merkezden aradılar. IBAN ile ilgili bir problem olduğunu bugün saat 14:00 15:00 dan sonra hesabımızı kontrol etmemizi söyledir fakat şu an itibariyle hesabıma yatan herhangi bir ücret yok. Bir de dalga geçer gibi sanki kendilerinden para dilenir gibi bana yarın hesaba yata diyorlar. Müşteri ile konuşma ve yardım konusunda kocaman bir sıfır veriyorum. Ben kendilerine Hakem Heyeti kararı olduğunu söylüyorum kendilerinin umurumda bile değil

Ertuğrul
14 Eylül 2024 22:22
Bosch Ankastre Fırın Pişirme - Ocak Boya Atma Ve Deforme Sorunları
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
23 Nisan 2024 15:21
Caner sonuçtan hiç memnun değil

Caner
18 Nisan 2024 21:02
Bosch Firmasının Ürünün Arkasında Durmuyor
Ertan sonuçtan hiç memnun değil

Ertan
10 Haziran 2024 15:01
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Gizem
02 Ekim 2024 20:32