Bosch Süpürge Turbo Başlık Sorunu Ve Yetersiz Çözüm

Tuba
04 Kasım 2024 11:44

Aralık 2023 de Media Markt ten Bosch BCS711EXT Şarjlı Dik Süpürge satın aldım. Temmuz 2024 de turbo başlığın içindeki aparat dönmemeye başladı ve LED ışık yanmıyordu. Yetkili servise götürdüğümde yenisi ile değişiklik yapıldı fakat aynı şey 2. Kez olursa ücret karşılığında değişim yapılacağı söylendi. Fakat neden bozulduğuna dair bir açıklama yapılmadı. Bugün yine turbo başlıktaki aparat durdu, çekim yapmıyor ve LED ışık önce yanıp 10-15 saniye sonra sönüyor. Ben 3-4 ayda bir başlık mı yenileceğim bu nasıl saçmalık? Yazın zaten şehir dışındaydım cihaz doğru düzgün kullanılmadı bile. Bosch un kalitesine güvendim aldım ama böyle bir durumla karşılaşmak beni gerçekten üzdü. Bu durumu yaşayan benim gibi bir sürü insanın şikayet kaydını gördüm. Umarım bu durum bir an önce çözülür ve markanıza olan güvenim boşa çıkmaz.

04 Kasım 2024 10:54

Aralık 2023 de Media Marktten Bosch BCS711EXT Şarjlı Dik Süpürge satın aldım. Temmuz 2024 de turbo başlığın içindeki aparat dönmemeye başladı ve LED ışık yanmıyordu. Yetkili servise götürdüğümde yenisi ile değişiklik yapıldı fakat aynı şey 2. Kez olursa ücret karşılığında değişim yapılacağı söylendi. Fakat neden bozulduğuna dair bir açıklama yapılmadı. Bugün yine turbo başlıktaki aparat durdu, çekim yapmıyor ve LED ışık önce yanıp 10-15 saniye sonra sönüyor. Ben 3-4 ayda bir başlık mı yenileceğim bu nasıl saçmalık? Yazın zaten şehir dışındaydım cihaz doğru düzgün kullanılmadı bile. Bosch un kalitesine güvendim aldım ama böyle bir durumla karşılaşmak beni gerçekten üzdü. Bu durumu yaşayan benim gibi bir sürü insanın şikayet kaydını gördüm. Umarım bu durum bir an önce çözülür ve markanıza olan güvenim boşa çıkmaz.

04 Kasım 2024 13:29 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sibel sonuçtan çok memnun

Sibel
04 Ocak 2024 17:40
"Genel müdürlük müşteri hizmetlerinden arayak ilgisi ve nezaketi ile sorunumu çözüme kavuşturan müşteri temsilcisi hanımefendiye ve Bosch markasına teşekkür ediyorum."
Bosch Dikey Süpürge Servis Hüsranı

Yenal
11 Ekim 2024 11:39
Media Markt'tan Aldığım Bosch Süpürge Ve Uzatılmış Garanti Hayal Kırıklığı
Media Markt'tan Aldığım Bosch Süpürge Ve Uzatılmış Garanti Hayal Kırıklığı
Elif sonuçtan çok memnun

Elif
12 Kasım 2024 23:17
"Ürün ile ilgili sorunlarım destekleri sayesinde çözüldü ama daha bir sene bile dolmadan bozulan bu parça, garanti süresi bittikten sonra da bozulacaktır demektir. Bu durumda garanti süresi bittikten sonra muhtemelen ürün çöpe gidecektir"
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Onur
03 Kasım 2023 10:09