Sezgin sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Sıfır Kapalı Ürün Bulaşık Makinesi Arızalı Çıktı

Bosch Sıfır Kapalı Ürün Bulaşık Makinesi Arızalı Çıktı
Sezgin
02 Nisan 2024 16:26

Bosch markasından almış olduğum Bulaşık Makinesi evime kapalı kutuda teslim edildi. Sonrasında kuruluma gelindiğinde makinenin bağlantıları yapıldı ve makine çalışmadı. Sonrasında sıfır almış olduğum ürün mutfağın içerisinde sökülmeye başlandı. Ve sonuç olarak kapalı kutu gelen ürünün arızalı olduğu ve yenisi ile değişmesi gerektiği rapor edildi. Sonrasında beklemeye geçtik ve müşteri hizmetleri ile iletişime geçtiğimde yenisinin ne zaman teslim edileceği ile alakalı olarak sizleri arayacağız dendi. Herhangi bir gün belirleme şansı olmadıkları söylendi. Normalde sıfır kapalı ürünün arızalı çıkması durumunda mahcup olup telafi etmeleri gerekirken ve daha hızlı bir çözüm üretmeleri gerekirken beklememiz söyleniyor. Bizde nasıl olsa sıfır bir ürün gelecek ve takılacak kullanacağız diyerek mevcut eski makinemizi söküp evden gönderdik. Şu anda tepeleme dolu olan bulaşıkları elimizde yıkıyoruz ve bekliyoruz ki Bosch bizi arasa da şu gün teslim ederiz dese.

02 Nisan 2024 16:52 (Şikayetten 26 dakika sonra)

Sezgin
04 Nisan 2024 15:25

Ürünü satın aldığınızda ertesi gün teslim edilen ürün. Arızalı çıkıp değişim olduğunda 4 gün geçmesine rağmen teslimatı 10 günü bulabilir deniyor. Ramazan ve bayram haftasında 15 gün elde bulaşıkmı yıkayacağız. Madem öyle ürünü iade alın ben yenisini alayım. O zaman 2 günde elime ulaşır.

Hanifi sonuçtan hiç memnun değil

Hanifi
22 Mart 2024 16:04
Bosch Bulaşık Makinesi Arızası
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Ayşe
10 Temmuz 2023 17:15

Tuğba
30 Nisan 12:26
Kurulum Yapılmayan Ve Kırık Teslim Edilen Bulaşık Makinesi Sorunu
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Fatma
29 Temmuz 2024 18:45