Ali sonuçtan hiç memnun değil

11 Ekim 2023 14:33

08.09.2023 tarihinde Bosch mağazasından BSH-KGN-86CWEON kodlu buzdolabını 32.500 TL para verip aldık. Ürünümüz kurulduktan 1 hafta sonra terleme yapıp ürünlerimizi bozmaya başladı. Servis çağırdık servis teknisyeni ilk geldiğinde ürün arızalı değişmesi lazım dedi. Sonra ayar yapıp gitti değişime gerek yok dendi. Tekrardan ürünlerimizin hepsi bozuldu 2. Kez servis geldi. Tekrar ayarladık dediler. Aradan 3 gün geçti. Tüm ürünlerimiz yine bozuldu değişim talebi istediğimizi ilettik servise, serviste bize ne yaparsanız yapın dediler. Değişim yapamayız. Hiçbir şekilde ilgilenilmedi. Bu ekonomik zorluklarda bu kadar para verip aldığımız dolaptan hiç verim alamadık 4 kere yaptığımız pazar alışverişimiz çöp oldu. Bosch markasına güvenip aldığımız en pahalı dolap bozuk çıktı. Ürünümüzün bir an önce değiştirilmesini istiyoruz. Bir an önce gereğinin yapılıp dolabımın değiştirilmesini istiyorum.

11 Ekim 2023 15:21 (Şikayetten 48 dakika sonra)

Ali
06 Kasım 2023 12:38

Aradan 2 ay zaman geçmesine rağmen halen hiçbir gelişme olmadı arkadaşlar sizlere tavsiye kesinlikle uzak durulmalı servis çok kötü hatalarını hiçbir şekilde kabul etmiyorlar tüm ürünlerimiz bozulmaya devam ediyorlar servis ağı iyi olan bilindik markaları terci etmeliyiz memnuniyet sıfır kendi paramızla rezil olduk ve temsilciler hiçbir şekilde ilgilenmiyorlar sürekli topu başkalarına atıyorlar suratımıza telefon kapatıyorlar. Bosch adı gibi boş olduğunu göstermiş oldu

29 Temmuz 2024 19:29
Bıktık Artık Bu Bosch Markanın BOZUK/KUSURLU Mal Satmasından
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
27 Aralık 2023 16:46
Bosch KGN86AID2N Bu Buzdolapları Üretim Hatası
Zafer sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Buzdolabı 8 Yıl Sonra Hayal Kırıklığı Ve Çözüm Arayışı

Zafer