Bosch Kurutma Makinesi Su Tankı Dolu İşareti

09 Ocak 2024 20:23

Bosch kurutma makinesi için servis eve bakım yapmaya geldi. Bir ay önce servisten sonra makine sürekli su tankı dolu işareti veriyor ve çalışmıyor, ancak su haznesi boş; sürekli ekranda su tankı dolu işareti çıkıyor. Makinem gayet güzel çalışıyordu, bakım esnasında kimyasal bir sıvı ve yaklaşık 5 litre su koydular ama muhtemelen içindeki suyu tamamen tahliye edemediler ki sürekli su tankı dolu işareti çıkıyor. Kesinlikle servisten kaynaklandığını düşünüyorum. Servisi aradım ve şikayetimi bildirdim fakat servis, sadece eve gelip bakmak için 470 TL ücret talep ediyor ve servisten kaynaklandığını bildiğim için hatayı ödemek istemiyorum. Yaptıkları yarım işi tamamlamalarını istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Dönüşünüzü bekliyorum.

11 Ocak 2024 10:16

Kurutma makineme 13 kasımda servis geldi ve evde kimyasal bir madde ile bakim yaptı ve daha sonra makinem düzgün bir şekilde çalışırken servisten sonra sürekli su tankı dolu işareti çıkıp makine durmaya başladı servisi aradım tekrar gelip baktılar ve su haznesine aktarım yapan su pompasının bozulduğunu ve su tahliyesini yapamadığını söylediler fakat bu pompanın değişimi için 3250 TL ücret talep ediyor. Çok yüksek geldi ücret bana bu işlemi yapabilecek daha uygun bir servis varsa yönlendirirseniz sevinirim.

10 Ocak 2024 22:32

Kurutma makineme 13 kasımda servis geldi ve kimyasal bir madde ile bakim yaptı ve daha sonra makine düzgün bir şekilde çalışırken servisten sonra sürekli su tankı dolu işareti çıkıp makine durmaya başladı servisi aradım tekrar gelip baktılar ve su haznesine aktarım yapan su pompasının bozulduğunu ve su tahliyesini yapamadığını söylediler fakat bu pompanın değişimi için 3250 TL ücret istediler çok yüksek geldi bu işlemi yapabilecek daha uygun bir servis yönlendirebilirseniz çok sevinirim.

10 Ocak 2024 09:28 (Şikayetten 13 saat sonra)

11 Ocak 2024 14:56

2. Şikayetimi yayınlamamışsınız fakat farklı şikayet bu ikinci yazdığım su pompası arızası

Selma
29 Ocak 2024 19:15

Bosch Kurutma Makinesi Su Haznesi Dolu Uyarısı

Dursel
12 Kasım 2023 13:53
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Kurutma Makinesi Tamirinde Yüksek Ücret Talebi

Hasan