Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Kurutma Makinesi Bakım Ücreti Hayal Kırıklığı

Bosch Kurutma Makinesi Bakım Ücreti Hayal Kırıklığı
Burcu
19 Aralık 2024 16:08

Bosch WQG244C1TR model kurutma makinesi aldım. Satış danışmanı, kendi kendini temizleyen kondenserin servis tarafından temizleneceğini ve bu işlemin ücretli olduğunu bilgilendirmedi. Garantisi olan bir makine ve kullanıcı hatası sonucu oluşan bir şey değilken, bu temizleme kısmının ücretli olmasını Bosch markasına yakıştıramadım. Bu para tuzağının içine düştüğüm için o kadar üzgünüm ki anlatamam. Diğer makinelerin de servislerde bakımı yapılıyormuş ama aldığım model kadar kısa sürede değilmiş. Hem iyisi olsun diye fazla para verdim hem de bu başıma geldi. Bir de arkadaşım ben alıyorum diye aynı anda ona da aldık. Ona mahcup olduğuma ayrı üzüldüm. Bosch en kısa zamanda ücretli bakım politikasından caymalı.

20 Aralık 2024 11:34 (Şikayetten 19 saat sonra)

Ugur
Ugur

Aynı sorun bende de var en kısa zamanda ticaret Bakanlığına yazacağım

Bosch Kurutma Makinesinde Bakım Zorunluluğu Ve Eksik Bilgilendirme Mağduriyeti

Melike
04 Haziran 2025 17:16
Türkan sonuçtan çok memnun

Türkan
05 Eylül 2025 12:05
"Teşekkür ederim"
Sezer sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Kurutma Makinesi Temizlik Ücreti İstenmesi

Sezer