Mine sonuçtan hiç memnun değil

20 Mart 2024 11:08

Aralık ayında Trendyol'dan Bosch marka ankastre setinin ocağında büyük gözünde birkaç kullanımdan sonra renk değişimi gökkuşağına benzer lekelenmeler oluştu. Bunun üzerine yetkili servisi aradım ve kişi kaynaklı ise ücret (475 TL) alınacağını belirttiler, sorunun benden kaynaklı olacağını nasıl bilebilirim diye sorduğumda prosedür böyle kabul ediyorsanız yönlendirelim dendi. Çok kısa sürede böyle bir problemin benden kaynaklı olmadığından emin olduğum için kabul ettim. Eve gelen servis görür görmez kullanıcı hatası yapabileceğim bir şey yok deyip 475 TL aldı. Nasıl olabileceğini söylediğimizde üstündeki demir ısınmıştır o rengi bozmuştur dedi. Ve bahsettiğimiz şey ocak alev vuruyor! Ayrıca demirin oraya görseldeki gibi temas etmesi imkansız.

30 Mart 2024 11:38

Yine Bosch'tan aldığım ocak sorunlarım bitmiyor. Servis çağırmaya korkuyorum yine kullanıcı hatası deyip 400 küsur servis ücreti alacaklar diye. 1 hafta önce yemek taştı ocağı temizledim her Allah'ın günü ocak diplerinden yağlı sular çıkıyor temizliyorum sonra yine çıkıyor bu da kullanıcı hatası mı acaba?!

20 Mart 2024 11:12 (Şikayetten 3 dakika sonra)

22 Eylül 2024 20:41
Bosch Kullanıcı Hatası Deyip Servis Ücreti Aldı.

Sorunlar bitmek bilmiyor nasıl bir ocak anlamıyorum, şimdi de ocak üstündeki demirlerin zemine temas ettiği lastikler çürümeye kopmaya başladı!

07 Ekim 2024 10:36

Müşteri hizmetleri eve servis yönlendirdi ve yemek taşmasından kaynaklanan sorun yemek taşırmamanız gerekiyor dedi komik. Ve ve yemek taşırdığım için sorun benden kaynaklı olduğunu belirtip istersem onarım yapılabilirmiş oda 4000 TL 😀 gerçekten komiksiniz Gerekli tüm yerlere şikayetimi yapacağım.

Gizem
Gizem

Arkadaşın başına gelen 2 hafta önce aldığım ocağımın başına geldi patates kızarttık yağları silerken fark ettim renk değişimi olmuş. 21 mayısta aldım bugün 4 Haziran şok içindeyim aldığıma pişman oldum daha ilk taksitini ödemedim hevesim kaçtı

Mine

Evet en ufak şeyden etkileniyor. Ateş yemek sıçraması şu an ocak 6 aylık ve o kadar dikkat edip temizlememe rağmen her yerinde renk değişimleri var ve buna maalesef "kullanıcı hatası" deniliyor.

Gözde
07 Mayıs 2024 19:03

Orhan
01 Mayıs 2024 20:28
Bosch Şikayetçiyim Sorumlular Duymasını İstiyorum
Bosch Şikayetçiyim Sorumlular Duymasını İstiyorum
Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Ümit
05 Temmuz 2023 11:15