Tülay
04 Kasım 2024 10:57

Trendyol'dan babam adına aldığımız Bosch marka klima geldi. Sonra montaj dahil olduğu için aradık, bizden e-arşiv fatura istediler ve cumadan beri faturayı gönderdiğimiz halde mail gelmedi diye oyalıyorlar ve sorunumuzu çözmüyorlar. Benim 65 yaşında ve yeni ameliyat olmuş babam bu gibi sorunlarla uğraşmak zorunda mı? Üstüne cumartesiden beri ben uğraşıyorum. Bosch markayı kınıyorum.

04 Kasım 2024 11:00 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Erhan

O zaman gidip mağazadan olsaydınız hanım efendi mail ile uğraşmaktan ise ben aldım 48 saat içerisinde montajım yapıldı 4 yıldır kullanıyorum tık ses yok maşallah 1 lira az vermeyim diye internetten alırsanız 5 bin liralık uğraşırsınız

Erhan

O zaman gidip mağazadan olsaydınız hanım efendi mail ile uğraşmaktan ise ben aldım 4i saat içerisinde takıldı 4 yıldır kullanıyorum maşallah cihazımda tık ses yok

Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Klima Montaj Sorunu Ve İletişim Aksaklığı

Emrah
13 Kasım 2024 14:18
Bosch Klima Montaj Sorunu Ve İletişim Aksaklığı
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
08 Ocak 2025 11:41