Bosch Kırık Ürün Ve İlgisizlik

03 Temmuz 2024 17:49

Bosch'un kendi sitesi üzerinden 20.05.2024 tarihinde Blender Vitapower Serie | 4 1200 W Gümüş MMB6172S ürününü sipariş ettim. Ürünün gelmesi 15 gün sürdü. 05.06.2024 tarihinde ürün elime ulaştı ve cam sürahisinde çatlaklar vardı. Aynı gün Bosch sitesindeki canlı destekten bu sorunu bildirdim ve fotoğraflarını gönderdim. Değişim biriminin benimle iletişime geçeceğini söylediler. Hiç kimse aramadı ve bunun üzerine tekrar canlı desteğe yazdım ve ürünün kargolandığını söylediler. Bugün tekrar canlı destek ile görüştüm fakat sonuç aynı ve yaklaşık 2 ay olmasına rağmen ürünü kullanamadım ve kutusuyla birlikte bekliyor. Kesinlikle sorunumu çözmüyorlar ve çözüm sunmuyorlar. Kendim gidip alacağımı söylediğimde ise ürünün yolda olduğunu söylüyorlar.

04 Temmuz 2024 09:05 (Şikayetten 15 saat sonra)

04 Temmuz 2024 13:58

Arayıp sipariş numarasını isteyip yine inceleyeceğiz diye kapattılar.

08 Temmuz 2024 10:11

Çağrı merkezinden arayıp sipariş numarasını istediler ve kapattılar. 1 hafta oldu yine bir hareket yok.

Hande
Hande

Merhaba! Sonunda ne oldu acaba?

1 ay daha bekledikten sonra ürün geldi

Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
12 Ocak 2024 15:03
Harun sonuçtan hiç memnun değil

Harun
04 Aralık 2023 12:09