Ulaş sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Hasarlı Ayıplı Kurutma Makinesi

01 Eylül 2023 20:30

Bosch markası çamaşır makinesi ve kurutma makinesi aldık. Eve teslim tarihi 24.08.2023 çamaşır makinesi kuruldu fakat kurutma makinesi çamaşır kurutma makinesi teslim aldığımızda yan tarafında bir hasar oluştuğunu fark ettik bunu servise gelen servise bilgisini verdik. Daha sonra bizim genel merkez aramamızı konuyu oraya aktarmamızı söylediler. Biz de bunu aktardık genel merkez bize geri dönüş yaptı. Parçayı değiştirebileceklerini fakat iade değişim yapamayacaklarını söylediler. Biz de Bosch markasına güvenerek bunları aldık fakat ayın 24 dördünden beri evin ortasında çamaşır kurutma makinesi beklemektedir. Bosch dünyaca bir marka güvenerek bunları aldık.

04 Eylül 2023 11:54

Bosch markası Kurutma makinesi ve çamaşır makinesi aldım. Bosch bayisinden aldım tunahan bayi Bağcılar parseller. Bayide çalışan arkadaşlar. Satarken çok iyilerdi. Fakat hasarlı ürün geldiğinde yanlarına gittiğimde durumu izah ettiğimde sadece ürünü satıyoruz gerisine karışmayız kime gidersen git kime şikayet edeceksen et size yardımcı olmak istemiyorum benim işim satmak gerisine karışmam Dünyaca bir marka Bosch bayilerin müşterilere böylesi davranmaları etik değil müşteri olmasa marka nasıl olunur sıfır aldığım parasını taksitini ödemişim bana çözüm yerine neredeyse ben hatalı olduğumu söyleyecekti çalışan markaya güvenip bayiye gidip aldım

02 Eylül 2023 11:03 (Şikayetten 14 saat sonra)

09 Eylül 2023 04:56

Cevap süresi çok uzadı çözüm bekliyorum hala cevap yok

Okan sonuçtan hiç memnun değil

Okan
20 Aralık 2024 13:26

Şükran
25 Ocak 2024 10:50
Samet sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Çamaşır Kurutma Makinesi Kazan Vurma Sesi

Samet
26 Ekim 2023 22:33
Halil sonuçtan hiç memnun değil

Halil
11 Temmuz 2024 08:37