Bosch Fabrika Hatası Bir Sorun Yaşıyoruz

Ömür
05 Haziran 2023 16:50

Bosch marka çamaşır makinemizin kapak ön altı çürüdü ve paslandı. Pas tuttu ve boyası söküldü. Hiçbir müdahale de etmedik. Boya kabarıp döküldü. Makine kapağının alta sürtünmesinden dolayı ya da dizayn hatası olduğunu ve üreticinin bunu düzeltmesi gerekmektedir. Makinemden çok memnunum ama dışını paslanması çok canımı sıktı. Garantisi doldu ama bu bizden kaynaklanan bir sorun değil. Fabrikanın bu sıkıntımızı çözmesini istiyoruz.

05 Haziran 2023 16:37

Bosch çamaşır makinesi kullanıyorum makine mi Almanya'da üretilip montajı yapılan makine diye farklı fiyat verdim aldım makinemden çok memnunum ama dış aksamında makinemin kapak altında kapak sürtünmesinden kaynaklı paslanma başladı bu bizden kaynaklanan bir şey değil rutubetli bir ortamda değil makine kapak sürtündüğünden dolayı fabrika Hatasından dolayı yaşandı ben bunu gidermesini istiyorum servisini aradım garantisi dolduğu için kesinlikle kabul etmiyorlar sizden kaynaklı diyorlar Bu sorunumuzun giderilmesini istiyorum

05 Haziran 2023 16:56 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Halil
17 Mayıs 2023 19:54

Sinem
16 Eylül 2024 01:18

01 Eylül 2024 13:12
Bosch Çamaşır Makinesi Paslanma Ve Kabarma Sorunu
Selami sonuçtan hiç memnun değil

Selami
25 Nisan 2025 15:55