Deniz sonuçtan hiç memnun değil

11 Temmuz 2024 18:25

27.06.2024 tarihinde Media Markt online sitesinden Bosch marka BCS71HYG3 ProHygienic Aqua şarjlı dikey süpürge aldım ve 03.06.2024 tarihinde tarafıma teslim edildi. Ürün görselleri ekte olan ürünün bu parçasının ilk kullanımda çatlak olduğunu fark ettik. Görselde de görüldüğü gibi çatlak ve su sızıyor. Diğer parçalarda sorun yok. Ürünü komple iade etmeye ve bu prosedürlerle uğraşmak istemiyorum. Mümkünse sadece bu parçasının değişimini talep ediyorum. Olmuyorsa komple geri alın ve yenisini verin.

bosch-elektrikli-el-aletleri-bosch-sarjli-supurge-ilk-kullanimda-catlak-cikti-1.pdf
12 Temmuz 2024 09:09 (Şikayetten 14 saat sonra)

12 Temmuz 2024 16:26

Bana yarın şu saatte gelip ürüne bakacağız dediler. Ne gelen oldu ne soran. Şakamı yapıyorsunuz anlayamıyorum sizi.

29 Temmuz 2024 14:38

1 ay incelediler fotoğraf üzerinden ve verdikleri cevap kullanıcı hatası. İsterseniz size yenisini satalım diyorlar utanmadan. Nasıl kullanıcı hatası olabilir kırık çıkan ürün. Kırık çıkan yerin biri tarafından özellikle kırılması lazım, kırılabilecek bir yer değil. Mahkemeye vereceğim.

Gökhan
12 Aralık 2023 21:15