Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Dikey Süpürge Başlığı

Bosch Dikey Süpürge Başlığı
29 Kasım 2023 23:24

Bosch marka dikey süpürge aldık. 2 yıl extra garanti yaptırdık. Ürünü aldığımız Media Markt ürünün fazladan garanti kapsamında olduğunu söyledi. Kendi elinizle kırsanız dahi sorun olmaz. Değişim dahi yapılır dedi. Ürünün başlık kısmı kırıldı. Garanti süresi içinde götürdük ancak başlığın aksesuar olduğunu değişim olmayacağını söylediler ve extra ücret istediler. Koskoca Bosch artık tercih etmeyeceğim bir marka oldu. Servise gönderdik ama ücretsiz olmaz dediler. Madem öyleydi Bosch neden 2 yıl extra garanti ücreti aldı

30 Kasım 2023 11:03 (Şikayetten 11 saat sonra)

Engin sonuçtan memnun

Engin
23 Temmuz 2023 14:44
"Şikayet konusu ürün için arayıp yenisini gönderdiler. Keşke buraya yazmadan önce servisten ürünü değiştirselerdi de buraya şikayet yazmasaydım. Teşekkürler..."
Mehmet sonuçtan çok memnun

15 Nisan 2024 08:38
"Bosch şaşırtmadı. Harika bir deneyim oldu çok teşekkür ederim. Başlık en yeni modeliyle değiştirildi. Sorunum hızla çözüldü."
Bosch Elektrikli El Aletleri Bosch BCS612KA2 Dikey Süpürge Başlığının Ek Yerleri Kırıldı!
Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Süpürge Fırçası Dönmüyor, Media Markt Servisi Çözüm Sunmuyor

Ümit
23 Kasım 2024 12:55
Derya sonuçtan çok memnun

Süpürge Başlığı Kronik Sorunu Ve Fahiş Parça Ücreti

Derya
22 Ekim 2025 13:47
"Buraya şikayetimi yazdıktan sonra aynı gün içinde benimle iletişime geçildi garantim bittiği için en azından fiyat konusunda yardımcı oldular 2-3 gün içinde sorun çözüldü bugünde süpürge parçası bizzat servis tarafından teslim edildi. Gelen parça eskisine göre çekimi daha iyi ve hafif çok memnun kaldım. Benimle iletişime geçen beyefendiye de çok teşekkür ederim."
Süpürge Başlığı Kronik Sorunu Ve Fahiş Parça Ücreti
Kazım sonuçtan çok memnun

Kazım
07 Aralık 2023 21:05
"Bosch müşteri hizmetleri, servis yönlendirip gerekli parçanın değişimi için işlem yaptılar. Parçayı bekliyorum müşteri hizmetleri ve servis elemanlarına ilgilerinden dolayı teşekkür ederim"
Bosch Kategorileri