Bosch Davlumbaz Kurulum İçin Porselen Delinmemesi

Bosch Davlumbaz Kurulum İçin Porselen Delinmemesi
Fatih
04 Eylül 2024 20:27

Evimizi tadilata soktuk ve daha önce de Bosch kullandığımız için yine tercihimizi Bosch marka ürünlerden yana kullandık ve kurutma makinesi, fırın, bulaşık makinesi, mikrodalga ve davlumbaz aldık. Her şey kuruldu, gelen servis elemanı çok büyük titizlikle kurulumu yaptı. Lakin davlumbaza sıra gelince çok saçma bir nedenle karşı karşıya geldik. Bosch firması delinmesi gereken deliği kendilerinin delemeyeceğini söyleyerek bizi zorda bıraktı ve arkadaki prizi yukarı almamızı söylediler. Biz de prizi yukarı aldıracağımızı, o sorunu çözeceğimizi belirttik. Lakin diğer sebep, porselen delme aletleri yokmuş. 2024 yılındayız ve bu tür bahaneler biz müşterileri oldukça rahatsız ediyor. Sonrasında porselen takan uygulamacımla görüştürdüm, onlar 10 mm punch ile delebiliriz diyorlar, servis elemanı 0,8 mm bizim dübeller diyorlar. Biz arada kaldık ve işi çözemedik. Diyelim ki bu kural netse niçin satış esnasında bunu bize belirtmiyorlar? Satarken sadece ocak ölçülerine uymamız söylendi. Bu tür bir şey bize söylenmedi. Bu sorun çözülmezse ben de kurulan tüm ürünler dahil iade edip başka bir marka alayım bari. Bu tür basit meselelerle bizi yordukları için Bosch markasına karşı eski bağlılığım kalmadı. Neredeyse en kısa sürede çözüm bekliyorum.

05 Eylül 2024 09:13 (Şikayetten 12 saat sonra)

Cenk sonucu yetersiz buldu

Bosch Servisi Eksik Malzeme

Selman
08 Haziran 2024 10:28
Bosch Manisa Servis Ve Bosch Türkiye
Gürkan sonuçtan hiç memnun değil

Satış Sonrası Hizmette Hayal Kırıklığı

Gürkan