Abdurrahman sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Çamaşır Makinesinde Tekrarlayan Arıza Hayal Kırıklığı

Bosch Çamaşır Makinesinde Tekrarlayan Arıza Hayal Kırıklığı
31 Mart 2024 12:57

Bosch Seri 8 WGB 244A0 çamaşır makinesini 11/3/2024 tarihinde satın aldım. Maalesef açılış düğmesi programı çalıştırmıyor, ışık yanıp sönüyor. Servis geldi ve teknik bölümü arayarak fişi çekti. 30/3/2024 tarihinde saat 12:30'da 'Yarın sabah fişi takın, normal çalışır.' dedi ama sonuç yine aynı oldu. Bu marka benim için artık güven vermiyor. Kalite beklerken Bosch Seri 8'den hayal kırıklığı yaşadım. Ürünü aldığımızdan bu yana 18 gün geçti ve yalnızca 6 kez kullanabildik. Servis hizmetinde de ayrı bir hayal kırıklığı yaşadık. Aldığım bayi sağ olsun yardımcı oldu ve sorunu çözdü. Şimdi bu sorunun nasıl çözüleceğini bekliyoruz.

01 Nisan 2024 10:09 (Şikayetten 21 saat sonra)

03 Nisan 2024 10:38

18 günlük makinenin böyle arıza vermesi moralimi çok bozdu ama Beylikdüzü Bosch bayii İbrahim beye ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ediyorum

06 Nisan 2024 17:52

10 gün oldu halen mağduriyet giderilmedi böyle kaliteli diye bilinen markadan utanç verici bir durum

08 Nisan 2024 11:59

Teşekkürler Bosch markaya 18 gün kullandım arızadan 11 gün sonra yeni cihaz geldi

Can sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Çamaşır Makinesi Sorunları Çözülmüyor

Bosch Çamaşır Makinesi İade Sürecinde Sorunlar

Bosch Çamaşır Makinesi Arızası Ve Servis Sürecinde Yaşanan Sorunlar

Emine
28 Haziran 2025 14:42
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Ayşe
20 Şubat 2025 16:17
Bosch Çamaşır Makinesi: Çözülmeyen Arızalar Ve İlgisiz Servis
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Çamaşır Makinesi Tamir Sürecindeki Aksaklıklar

Gizem