Fırat sonuçtan hiç memnun değil

Fırat
09 Ekim 2024 23:06

Herkese iyi geceler
2020 senesinin Eylül ayında Bosch marka çamaşır makinesi aldım (10 kg), üzerinde Serie 4 yazıyor, galiba modeli de bu. Aldıktan 3-4 ay sonra bozuldu, servis geldi. Tambur amortisörleri değişecek dedi ve alıp atölyeye götürdü. Yaklaşık 10 gün makinesiz kaldık, garantiden değişti. 1 ay önce aynı parçalar yine bozuldu, garanti yoktu. Servis geldi, 3 gün önce tekrar değiştirildi. Bugün çalıştırdım ve ağırlık merkezi denen betonu parçalandı. İnanılmaz bir gürültü çıkardı ve sonra geçti. Görsellerini de atıyorum.

10 Ekim 2024 10:11 (Şikayetten 11 saat sonra)

Fırat
20 Ekim 2024 14:12

Şikayetimi zamanında cevapladınız ama sorunumu maalesef hala çözmediniz, son hizmet veren servisin bu konu ile hiçbir alakası yokken eve tekrar gönderdiniz... Asıl sorun makine garantiliyken atölyeye götüren ilk serviste ve makinenizin kalitesizliğinde

Necati sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Çamaşır Makinesi Gürültü Ve Amortisör Sorunu

Necati
07 Aralık 2024 22:15

Bosch Çamaşır Makinesi Ses Sorunu Ve Hayal Kırıklığı

Bünyamin
27 Ekim 2024 14:47

Aziz
07 Ağustos 2023 18:30
Toygan sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Çamaşır Makinesi Ses Sorunu Ve Servis Mağduriyeti

Toygan
10 Ocak 09:31
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
21 Mart 2024 21:22