Bosch Çamaşır Makinesi Şikayeti

Saime
28 Eylül 2023 07:04

5.08.2023 tarihinde Bosch c sınıfı marka çamaşır makinesi aldım. Makine çamaşırlarımı deterjanlı bırakmaktadır. Normal (yarım kapak sıvı deterjan) deterjan kullanmama rağmen servis ve firma fazla deterjan kullandığım kanısındadır. Bu durumda ben ne yaptığımı bilmeyen tüketiciyim. Sizlere soruyorum yarım kapak sıvı deterjanla ek durulamalı yıkadığınız çamaşırlarınız halen neden köpürür, video da yıkaması bitmiş ek durulama yaptığınız haldeki çamaşır halen köpürmekte. Bosch genel merkezden uzman kişi istedim. Daha dönmediler. Çamaşır makinesinin fiyatı 15.650 TL sineye çekmem beklendiğini düşünüyorum. Hem de benim her çamaşır yıkamamda defalarca durulama yaparken harcadığım elektrik su ve zamanımı kim karşılayacak çamaşır yıkamak eziyet hali aldı. Bir tüketici olarak bu durumu kabul etmiyorum. Koskoca Bosch firmasınada yakışmıyor

28 Eylül 2023 13:05 (Şikayetten 6 saat sonra)

Ahmet
Ahmet

Aynı sorun bende de var, çözebildiniz mi?

Büşra

Bosch Makine İademde Fatura Bedeli Değil Güncel Ücret Bedelini Talep Ediyorum

İsa
30 Ocak 2024 14:29
Bosch Makine İademde Fatura Bedeli Değil Güncel Ücret Bedelini Talep Ediyorum
Reyhan sonuçtan hiç memnun değil

Reyhan
26 Eylül 2024 21:05
Bosch Çamaşır Makinesi Toz Bırakıyor!
Bosch Çamaşır Makinesi Toz Bırakıyor!
Bosch Kategorileri