Gülcan sonuçtan hiç memnun değil

Gülcan
04 Eylül 2024 22:16

Bosch çamaşır makinemizin sol tarafında paslanma oldu ve boyası döküldü. 5 yıldır kullanıyoruz. Makineyi kabarıklığı daha önce fark ettik ama şu an dökülme oldu. Kötü duruyor. Yetkili bütün mercilerle görüştük Servis de geldi fakat garantimiz devam etmesine rağmen kullanıcı kaynaklı deyip 4900 TL masraf olduğu söylendi. Çamaşır makinesini banyoda kullanmamamız gerektiği bu yüzden garanti kapsamına almadıklarını söylediler. Peki o makinenin banyoya montajını yapan sizler o zaman belirli bir ücret alarak neden garanti süresini uzattınız. Garanti dışında kalacak bir ürüne neden para verip garantisini uzattık. Lütfen mağduriyetimizi giderin. 6 yıl önce Bosch markasının kalitesine güvenip borçlanıp aldık. Eşyalarımızı ama tam bir hayal kırıklığı yaşadık.

05 Eylül 2024 09:16 (Şikayetten 10 saat sonra)

Emine sonucu yetersiz buldu

Emine
02 Eylül 2024 18:25

Feyza
27 Mayıs 2025 22:42
Bosch Çamaşır Makinesi Paslandı, Garanti Kapsamı Dışında Bırakıldım
Mevlüt sonuçtan hiç memnun değil

Mevlüt
27 Şubat 2024 15:44