Umut sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Çamaşır Makinesi Dökülüyor, Ve Kullanıcı Hatası Deniliyor.

18 Ekim 2023 14:19

Bosch çamaşır Makinem ses yapıyor ve darbeli çalışmaya başladı diye servis talebi oluşturduk. Kazan amortisörünü tutan iskelenin çürümüş olduğu ve birden fazla parçada çürük olduğu için kendi imkanlarımla yaptırmam gerektiği bildirildi. 7200 TL fiyat talep edildi. Ayrıca kapak altındaki demir yayı servis kontrol ederken kırdı, kapak artık kapanmıyor. Kullanıcı hatası olduğu bildirildi. Kullanıcının makine içerisindeki amortisörle nasıl bir ilişkisi olabilir anlamadım. Yağlamak mı gerekiyordu? Benim talebim çürüklerin giderilmesi değil, makinenin çalışır vaziyete getirilmesi. Maalesef çözüme ulaştırılmadı. Bulaşık makinemde de yan sacında paslanma başladı. Kullanıcı hatası denileceği için talep oluşturmaktan vazgeçtim. Teşekkür ederim Bosch, seni seçmek benim hatam.

18 Ekim 2023 16:08 (Şikayetten 1 saat sonra)

18 Ekim 2023 17:44

Şikayetim cevaplandı. Aynı cevabı aldım. Kullanıcı hatası. Kullandığım son Bosch marka ürünler olacaktır. Dediğim gibi bu maknayı tercih etmem de kullanıcı olarak benim hatam.

Okan sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Çamaşır Makinesi Sorunları Çözülmüyor!

Okan
07 Ocak 2025 20:52