Uğur sonuçtan hiç memnun değil

20 Nisan 2024 18:33

Merhaba. 30.10.2023 tarihinde Satın aldığımız Bosch marka çamaşır makinesi yaklaşık bir aydır çamaşırları yırtmaya başladı. 13 Nisan 2024 tarihinde. Servis çağırdık. Servis geldi. Kontrolleri yaptı makinenin içerisinde herhangi bir yırtmaya sebebiyet verecek bir problem olmadığını söyledi ve gitti yırtılan eşyalarında fotoğrafını çekti 2 makineden peş peşe yırtık çamaşır çıkmıştı. Daha sonra tekrar yırtarsa görüşürüz. Şeklinde konuşulmuştu genel müdürlükten arayanlarla ve birkaç makine daha kullandım herhangi bir yırtık olmadı sonraki bir makinede daha yırtık oldu ama bir hafta içerisinde Yani bunlar yaşandı. Sonra tekrar servis kaydı açtırdık tekrar geldi Arkadaşlar yıkama testi yaptılar bu sefer. Yıkama testi için kısa bir program seçildi 1 saatlik 4 kiloluk bir program seçildi ama 5 tane t-shirt atıldı bu 5 tane tişörtte de herhangi bir yırtılma olmadı. Yırtılan eşyaların görseli ekteki gibidir. Bu her makinede olan bir şey değil o yüzden arkadaşlar buradayken servisteki çalışanlar buradayken denk gelmedi ama daha sonraki zamanda tekrar yaşanabilir. Makineyi şu anda kullanırken Ben her zaman bu riskle karşı karşıya kalmış oluyorum, makinem çok yeni. 6 aylık bir makinede bu sorunlarla karşılaşıyorum.

20 Nisan 2024 18:18

Eklendi

20 Nisan 2024 18:19
Bosch Çamaşır Makinesi Çamaşırları Yırtıyor

Bu kadar parçalayan makine bir yerde duracağını sanmıyorum, makine değişimi istiyorum daha taksitleri bitmedi

20 Nisan 2024 18:20
Bosch Çamaşır Makinesi Çamaşırları Yırtıyor

Böyle yırtıklar sizde olsa ne yapardınız?

20 Nisan 2024 18:21

Lütfen makine değişimi istiyorum

21 Nisan 2024 12:01 (Şikayetten 17 saat sonra)

Sefer

Merhaba WGA244X0TR/40 model 1400 devir çamaşır makinesi aldım. Aynı tarz yırtıkları ben de yaşıyorum. Tambur ve conta değişti, sorun düzelmedi. Yetkili servis sorunu kabul etmiyor. Cihazın garantisi devam ediyor. Bosch, makinesine sahip çıkacak mı?

bosch-camasir-makinesi-camasirlari-yirtiyor-1.jpg

Engin sonuçtan hiç memnun değil

Engin
23 Ocak 2024 15:30
Bosch Çamaşır Makinesi Hayal Kırıklığı
Halil sonuçtan hiç memnun değil

Halil
24 Temmuz 2023 08:55