Huseyin sonuçtan çok memnun

31 Aralık 2024 15:11

Bosch derin dondurucu buzdolabı aldım. Bir yıl sonra buzdolabının alt derin dondurucu kısmında, alt tabanında çatlak oluştu. Bosch markasına güvenerek aldım, ilk defa böyle bir durumla karşılaştım. Lütfen Bosch fabrikası geri dönüş yapın. Bosch markasına ve kalitesine çok güvenerek aldım, böyle olmasına üzüldüm. Garantisi devam ediyor.

07 Şubat 11:28

Bosch kurutma makinesi aldım garantisi devam ediyor alırken sıfır aldım mağazadan aldım maalesef boyasında çıkma var tarafında Bosch markası kalitesi böyle nasıl olur üzüldüm lütfen yardımcı olun Bosch markası geri dönüş yapın Bosch kaliteli diye aldım

Ek
31 Aralık 2024 15:22 (Şikayetten 11 dakika sonra)

01 Ocak 13:50

Buzdolabın Bosch garantisi devam etmektedir buzdolabın çatlağı için çözümlenmedi dönüş yapacağız denildi dönüş olmadı

13 Ocak 22:10

Bosch markasına ve fabrikasına yetkililere cokkk teşekkür ederim ilgilerinden dolayı. Buzdolabı değişim yapıltı Bosch markası gerekeni yaptı

14 Ocak 11:53

Bosch markasına teşekkür ederim

Bosch Buzdolabında Sürekli Sorunlar Ve Çözüm Beklentisi

Murat
10 Nisan 10:49
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Hasan
29 Haziran 2024 13:42

Belinay
21 Ağustos 2023 20:07
Eda sonuçtan çok memnun

29 Ağustos 2023 14:11
"Şikayetim doğrultusunda tekrardan iletişime geçildi ve değişimi gerçekleştireceklerini söylediler, öylede oldu. Yeni buzdolabım geldi. Bosch firmasına teşekkür ediyorum."
Zuhal sonuçtan hiç memnun değil

Zuhal
08 Ağustos 23:26