Bosch Bulaşık Makinesi Pervane Kaynak Sorunu

Bosch Bulaşık Makinesi Pervane Kaynak Sorunu
Vural
29 Eylül 2023 11:19

2018 yılında aldığım Bosch bulaşık makinesinin üst pervane su borusunun Punto/kaynak birleşim yerinden kopması sonucu su borusu arka plakaya vuruyor üst sepeti her çekişimizde. Basınçlı su gelen bir borunun küçücük bir Punto/kaynak ile tutturulması mı büyük bir problem yoksa paslanmaz bir malzeme kullanılmaması mı büyük bir problem çözemedim ve Bosch gibi kalitesi belli olan bir markaya yakıştıramadığım bir durum. Servis tarafından çok yüksek fiyatlar isteniyor üstelik tamamen fabrika ® ® üretim hatası olmasına rağmen. Ben Bosch firmasının kendi üretimlerinden kaynaklanan bu sorunu çözeceklerine inanıyorum. Sorunumun çözülmesini rica ediyorum.

29 Eylül 2023 13:09 (Şikayetten 1 saat sonra)

Fatih
Fatih

Aynı sorun maalesef bizim bulaşık makinesinda da var

Şenol
Şenol

Aynı sorun bizde de var. Üst yıkama bağlantısı punta yerinden kopmuş, yıkama pervanesi yerinden çıkıyor. Takıyoruz, yine çıkıyor. Bu çok zayıf (! ) punta Bosch markasına yakışmadı, keşke vidalı olsaydı. Ben de bu kadar zayıf bir bağlantının üretim hatası olduğunu düşünüyorum. Umarım sorunum çok pahalıya mal olmadan çözülür.!

Adem sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Bulaşık Makinesi Üst Pervane Borusu Punto/Kaynak Kopması

Adem