Bosch Bulaşık Makinesi E30 Hatası

Damla
09 Haziran 2024 12:48

Bosch marka bulaşık makinesi aldım. 6 ay bile olmadı, sadece 26 defa çalıştırdım ve makine E30 hatası vermeye başladı. Servisi aradık, servis geldi. Makineyi götürdü ve su basıncımızın az olduğunu söyledi fakat su basıncı az değil. Önce parça değişimi var dedi, sonra parça değişimi yok dedi. Kendileri bile ne yaptıklarını bilmiyorken bir de kullanıcı hatası olduğunu söyleyip ücret almak istediler. Bunca şeye rağmen yapıp gönderdiklerini söylemelerine rağmen makineyi çalıştırdıktan sonra yine E30 hatası vermeye devam etmektedir. Bosch servisinden şikayetçiyim. Direkt markadan da şikayetçiyim. Tüketici Hakları'na da şikayet edeceğim. 6 aylık makinenin iadesini talep ediyorum.

10 Haziran 2024 15:13

10 Haziran 2024 15:12

Merhaba İzmir'in Aliağa ilçesinde ikamet etmekteyim İzmir Aliağa Bosch mağazasından aldığım bulaşık makinesini 6 aydır kullanmaktayım makineyi sadece 26 defa çalıştırmamıza rağmen makine E30 hatası vermektedir ilk başlarda ilk defa bulaşık makinesi kullandığım için fark edemedim fakat sürekli aynı hatayı vermesiyle birlikte Bosch servisiyle iletişime geçmiş bulunmaktayım servis gelip makineyi götürdü 5 gün de makineyi getirdiler ilk basta parça değişimi yapıldığını sonra hızım itiraz etmemiz üzerine yapılmadığını söylediler makinede sorunun giderildiği söylendi fakat makineyi ilk çalıştırmamızda tekrar aynı hatayı vermektedir makine suyun taziğinde problem buldular Bosch servisi yüzünden tesisatçı getirip baktırdık oradan da bize tesisatçı maliyeti mal oldu servis sayesinde kendileri taziği ölçmeden suda hata var deyip başlarından saldılar fakat tesisatçı da suyun taziğinde problem olmadığını makinede sorun olduğunu Dile getirdi makinemin değişimini istiyorum. 6 aylık makine nasıl 26 defa çalıştırmada arıza oluşturabilir. Tüketici Hakları'na da CİMER'e de her yere şikayetimi yaptım zaten

10 Haziran 2024 10:13 (Şikayetten 21 saat sonra)

Bosch Bulaşık Makinem Mutfağı Su İçinde Bıraktı

Bosch Bulaşık Makinesi Sürekli Arızalanıyor Ve Servis Sorunları Yaşıyorum

Asels
25 Haziran 2025 17:24
Bosch Bulaşık Makinesi Sürekli Arızalanıyor Ve Servis Sorunları Yaşıyorum
Gülten sonuçtan hiç memnun değil

Gülten
18 Eylül 2023 13:30