Güler sonuçtan hiç memnun değil

Bosch BSG41POW2 Elektrikli Süpürge Halının Üzerinde İlerlemiyor

08 Nisan 2024 08:57

Media Markt'tan 17.03.2024 de BSG41POW2 toz torbasız Bosch elektrikli süpürge aldım. Eve gelip kullanmak istediğimde süpürge halıların üzerinde ilerlemedi ve halıya koyduğum gibi tutup havaya kaldırdı makinenin halı ayarı, minimum ayarında da aynı sorun değişmedi. Bosch servisi gelip baktı kendileri de video çekti bende süpüremediğimi gösteren videolarımı attım fakat kabul etmediler makinenin teknik bir arızası yok dediler. Zaten benim böyle bir iddiam yoktu ama bu süpürge ile süpürme işlemi yapmak imkansız. Böyle sorunda başlık değiştirdiklerini söylediler (demek ki bu sorun mevcut ve sadece benim yaşadığım bir durum değil ki başlık değiştirme gibi bir alternatif sundular) Fakat çözüm olmadı. Bosch markasının arkasında durmadı ve müşteri memnuniyeti asla gözetmedi. Bu nedenle kimseye tavsiye etmeyeceğim ve hakkımı yasal yollarla arayacağım

08 Nisan 2024 09:05 (Şikayetten 7 dakika sonra)

08 Nisan 2024 22:31

Sizin için çok değerli görüş ve önerilerimizin gerçekte sizin için ne kadar değersiz olduğunu bunun sadece süslü sözcükler olduğunu Bosch tarafından mağdur olan müşteriler iyi bilir. Şikayetim üzerine genel müdürlüğüzden Aleyna hanım aradı benden süpürgeyi min. Ayarına getirip tekrar video atmamı istiyor ve ardından da sonuç değişmez diyor. Bu nedir insan ile dalgamı geçiyorsunuz. Bir şeyleri düzeltemiyorsanız çözüm odaklı değilseniz ve müşteri memnuniyeti gözetmiyorsanız niye tekrar video istiyorsunuz ve burda ne şikayetlere cevap yazın ne de arayın. Buradan cevap yazınca okuyan diğer müşteriler Bosch markasının sorunu çözdüğünü merhaba markası ile ilgilendiğini düşünsün istiyorsunuz çözülüyor algı yaratıyorsunuz sanırım fakat okuduğum her şikayet çözümsüz askıda tıpkı benimki gibi. Beğenmediğimiz belkide tercih sırasında en sona bıraktığımız Sinbo King gibi markalar bile emin olun sizden çok daha fazlasını yapıyor ürünlerine markasına sahip çıkıyor. Servisten yeni başlık getiren elemanınız bile aynı makineden kendinde de olduğunu ve aynı problemi yaşadığını söyleyip benim problemimi teyit ettiği halde bile ne markanız ne ürününüz ne de müşteri memnuniyetiniz için hiçbir şey yapmadınız. Bosch için bir süpürgeyi değişim bu kadar zormuş...

İsmail
İsmail

Aynı sorunları yaşadım sorunumu çözmeyi bırakın servise nasıl ve ne kadar para ödeyeceğimi söyleyip durdular. Her süpürme de filtreleri yıkadığımız halde makine yirmi dakika kullanımdan sonra kapanıyor. Bir dakika dinlendirip yeniden çalıştırarak ve bu işi 15 20 kere yaparak temizliğe son veriyoruz. Yani makinenin ömrü sadece 1 sene gerisi hikaye. İşleri güçleri servis kazandırmak kırılmamış bile olsa parça satmak Bosch sınıfta kalmıştır bana göre.

Burak sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Süpürge Fırçası Sorunu Ve Servis Hayal Kırıklığı

Burak
17 Mart 2025 12:03
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Yasemin
17 Mart 2025 18:28
Bosch Elektrikli Süpürge Performans Sorunu
Eda sonuçtan hiç memnun değil

Media Markt Ve Bosch Arasında Mağduriyet

09 Mart 2025 21:06