Ali sonuçtan çok memnun

Bosch Blender Doğrayıcı Bıçağı

06 Eylül 2023 15:56
Ali'nin Teşekkür Mesajı
“Bosch firmasına ürünlerinin arkasında durdukları ve müşteri memnuniyetini ön planda tuttuk ları için teşekkür ederim.”

Yetkili bayiden aldığım Bosch MS6CM6197 model blender seti doğrayıcı bıçağı üst plastik kısmından sebze doğrarken kırıldı. Müşteri hizmetleri kırık parçanın genelde garanti kapsamında olmadığını söyledi. Kısa bir süredir kullandığım ürünün parçasının kırılacak kadar kalite sorunu olması bizi çok şaşırttı. Bosch'un kalitesine olan güvenimi sarstı. Farklı kullanıcılarda da aynı model aynı parçada sorun yaşaması kalite kontrole önem vermesiyle öne çıkan bir markanın değerini sorgulatıyor.

07 Eylül 2023 10:29 (Şikayetten 18 saat sonra)

Ali
19 Eylül 2023 13:07

Bosch firmasına teşekkür ederim kırılan ürünü yenisi ile değiştirdiler. Ürünlerinin arkasında durmaları sevindirici.

Ali
19 Eylül 2023 13:08

Hatice sonuçtan çok memnun

Hatice
22 Ağustos 2023 20:40
"Sorunumuzun hem hızlı çözülmesinden hem servistekiler başta olmak üzere çalışan nezaketinden çok memnun olduk. Bu hızlı çözümün şikayet noktasına gelmeden müşteri hizmetleri aşamasında sağlanmasını dilerim. Teşekkürler..."
Serkan sonuçtan çok memnun

Serkan
07 Ekim 2023 17:14
Ferhat sonuçtan çok memnun

Ferhat
18 Mart 2024 12:39
"Markanın ve müşteri temsilcisinin ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ediyorum. Kırılan parçamı garanti kapsamında sorunsuz şekilde değiştirdiler."
Bosch El Blender Seti MS 6CB6197
Bosch El Blender Seti MS 6CB6197
Emre sonuçtan çok memnun

Emre
17 Nisan 2024 08:45
"Mağaza şikayetimden bir gün sonra bana ulaşarak kırık olan parçaların değişiminin ücretsiz yapılacağını iletmişti ve bugün itibariyle yeni parçalar elime ulaştı. Tüketici olarak bu beni mutlu etti, kendilerine bu hassasiyetleri için teşekkür ederim."
Bosch Elektrikli El Aletleri Bosch Firması Satış Sonrası Hizmet Mağduriyeti
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Blender Bıçağı Kırık

Fatih