Bosch Ankastre Fırın

Bosch Ankastre Fırın
27 Haziran 2024 20:31

Bosch marka ankastre fırın davlumbaz bulaşık makinesi aldım uygulama üzerinden ürünlerde herhangi görünen kusur olmadan da teslim edildi daha sonra kurulum için gelen servis yetkilisi geldi ve ürünleri fişe taktı nasıl çalışacak bilgi vermeyecek misiniz dediğimde kitapçıklarını okursunuz dedi bende çalıştığım ve bayram tatilinin gelmesiyle fırını hiç kullanmadım aldıktan 25 gün sonra fırını kullandım pişirmesinde de bir sorun yok komşumda aynı marka fırın almıştı airfray tepsin nerede demesiyle tepsinin olmadığını öğrendim ve Bosch firmasını aradım bana benim hatam olduğunu neden daha önce arama yapmadığımı söylediler gelen servis bana bilgi vermedi kaç tepsi olacağı ya da pişirme özellikleri bana bilgi olarak verilseydi bende neden tepsi yok diye arardım ama Bosch bu eksikliği önemsemeyerek bana tepsiyi size satalım diyor yazıklar olsun demekten başka bir şey diyemiyorum biz müşteri olarak mağdur ediliyoruz servislerinde bir hata bulunmuyor hata bizde fırını paketleyen kişiler hatalı değil hata bizde neden tepsi eksik dediğimizde hata bizde bilmediğimiz konuyu sormadık sonra firma ürünle vermesi gereken tepsiyi müşteriye ücretli satmaya çalışıyor hata yine müşteride bence. Yazıklar olsun bir tepsiyi kusura bakmayın hata kaynağı biziz deyip gönderim yapması gerekirken ücretli satmayı teklif ediyorsunuz dünya markasının acı durumu.

28 Haziran 2024 10:40 (Şikayetten 14 saat sonra)

28 Haziran 2024 19:54

Merhaba Bosch markası tarafından iletişime geçildi daha önce de kendileriyle iletişim kurmuştum zaten yine aynı cevapla geldi murat bey firmanın 25 gün sonrasında eksik gelen tepsiyi göndermeyeceklerini neden daha önce iletişime geçmedim belkide ürünü benim sakladım (çaldım) bilemeyeceklerini söyledi hatalarını görmezden gelmeyip gelen servis elemanının eksik bilgilendirme yaptığını kabul edip. Sonrada ekleyerek yinede ürünü bana ücretli gönderebileceklerini yani eksik gelen tepsiyi istiyorsam parasını ödeyip almam gerektiğini söyledi. Bir de centilmenlik yapıyor firma tepsinin yarı fiyatına satacaklarını bildiriyor. Ben nasıl bir müşteriysem sadece küçük tepsiye yok deyip yalan söyleyip firmadan bir tepsi isteyebilecek karakterde oluyorum böyle bir dolandırıcılık yapsam tepsi hiç çıkmadı derim bir airfray tepsisi demezdim herhalde artı tepsi 500 TL imiş indirimli 250 TL vereceklermiş ben bu parayı verip tepsiyi alsam fakirleşmem fırına verdim ücretin yanında para bile sayılmaz sorun bunu firmanın inkar etme şekli müşteriyi hatalı duruma düşürmeye çalışması kendi servis elamanlarının eksikliğini görmezden gelerek neden bayiden almadınız oradan assaydınız demesi. Bosch temsilcisi aynı cevapla gelecekse bana benim eksik gelen ürünümü parayla satmak için tarafımı arayacaksa Aramasın çünkü ben bunu cevap olarak kabul etmiyorum

28 Haziran 2024 20:00

Bosch aynı cevapla dönüş yaptı ürünü yarı fiyatına satacaklarını söylediler. Servis elemanlarının eksik bilgi verdiklerini kabul etmelerine rağmen ürünün başına benim bir şey getirmiş olabileceğini söylediler yani eksik ürünü parasını verdimde alabilecekmişim bu arada tepsiyi yarı fiyatına vereceklermiş.

Bosch Ankastre Fırın Altı Pişirmiyor

Esma
25 Nisan 2024 07:56

Zeynep
18 Aralık 2024 21:11

Adem
26 Aralık 2024 20:14
Bosch Ürünlerinde Beklenmedik Kusurlar ve Hayal Kırıklığı
Çisem sonuçtan hiç memnun değil

Çisem
29 Temmuz 2024 12:21