Bosch Ankastre Fırın Altı Pişirmiyor

Esma
Esma
25 Nisan 2024 07:563.180

Beş ay önce Bosch marka ankastre seti ve bulaşık makinesi aldım. Ürünlerim genel olarak çok güzel; ancak, fırınımın alt kısmı yemekleri pişirmiyor. Servisi arayarak şikayetimi belirttim, ancak 'talimatlara göre pişirmediğiniz', 'beraber pişirelim' gibi bahanelerle karşılaştım. Talimatlarda fırının orta kısmında pişirmesi gerektiği belirtilirken, ben en alt rafta pişiriyorum ve yine alt kısım pişirmiyor.

Video olarak durumu servise göstermeme rağmen ikna edemedim ve yalancı durumuna düştüm. 20 yıllık bir ev hanımı olarak neyin nasıl pişirileceğini çok iyi biliyorum.

Hatta en kötü fırınlarda bile bir börek pişer. 25 yaşındaki servis elemanı saatlerce mantıksız açıklamalar yapıyor. Ayrıca şikayet sayfasında benzer şikayetler var: 'Fırının altı pişirmiyor.' Bosch, lütfen bu sorunu kabul edin ve çözüm bulun. Sağlam bir fırınımı alıp incelemenizi istemiyorum.

Bulaşık makinesi ve davlumbazdan memnunum, sadece fırınla ilgili bir sorunum var. Bosch, servis konusunda gerçekten yetersiz. Lütfen bu konuya el atın, şikayetimi dikkate alın ve en kısa zamanda çözüm bulun.

25 Nisan 2024 10:01 (Şikayetten 2 saat sonra)

Esra
Esra
23 Ağustos 2024 09:21

Aynı sorun bende de var bir türlü kabul etmediler fırın çalışıyor dediler ısıtıyor dediler yok tek tepsi at yok cam ürün kullanma tamam hepsini yaptım dedikleri ayarda pişşrdim altı pişmiyor hbf534ebot kesinlikle sıkıntı var

Betül
Betül
Benzer Şikayeti Var
15 Mayıs 2024 15:09

Yıllardır aynı sorunu yaşıyorum, hiç dikkate almadılar. Hatta siz doğru pişirdiğinize emin misiniz gibi kelimeler kullandılar. En son geldiler pişirme testine ama 4 yıl sonra. Neredeyse garantisi bitiyor. Göz göre göre hamur olan keki olumlu sonuç olarak kabul ediyorlar ve hamur keki kabul etmiyorlar. Müşteri hizmetlerinden arayan bir kadın var beni arayıp diyor ki sizinle sabah görüşmüştük yine ben, sizin için bir şey yapamayacağımızı söylemek için aradım diyor. Bu nasıl bir anlayıştır. Yardımcı olacak, markayı savunacak kimse yok mudur? Kime sesimizi duyuralım. Ve halen yazıyorum bana artık cevap bile vermiyorlar.

Eki aç
Eki aç

18 Nisan 2024 21:029.266

Bosch marka ankastre set fırın satın aldım; keşke almasaydım. Satın aldığımdan beri hiçbir şey düzgün pişiremiyorum. Üst...

3 Destek2 Yorum

Bosch Marka Ankastre Set Alttan Pişirememe Sorunu

17 Ekim 2023 08:595.083

"Sorunumuz çözüldü. Bosch'a sürecin hızlanmasından dolayı ekstra teşekkür ederim. Ama yine de servis ağına kırgınlığım var. Randevuya riayet ve bilgi eksikliği söz konusu olduğunu düşünüyorum. Son gelen servis için bilgi eksikliği kısmı yanlış kullanım olur ama servisin gelmemesi kısmı geçerlidir."

Zeliha
Zeliha
2 Mayıs 2024 20:137.396

Birkaç ay önce Bosch marka ankastre fırın satın aldık ve üründen memnun kalmadık. İçine pişirmek için koyduğumuz yiyecek...

3 Destek1 Yorum

Bosch AnkastreFırından Gelen Alarm Sesi

Bosch Fırın Eşit Pişirmiyor

Bosch Fırın EşitPişirmiyor

Semanur
Bosch Fırın Dijital Ekran Arızası!

Bosch Fırın DijitalEkran Arızası!

Öne ÇıkanKonular

HBF534EB0T Logo