Emrah sonuçtan çok memnun

BMW Aracım Tavandan Su Alıyor. Suyu Kurutmak İçin 10.000TL İstediler

02 Şubat 2024 10:38
Emrah'ın Teşekkür Mesajı
“Kurumsal bir firma olmanın gereğini yerine getirdikleri ve süreci kolaylaştırdıkları için Borusan İstinye Otomotive teşekkür ederim.”

Borusan Avcılardan satın almış olduğum BMW 2016 1.16d Aracıma yolcu tarafından su giriyor ve koltuğa damlıyor. Bugün İstinye Borusan (Cuma) servise getirdim, bana koltukları ve alt döşemeyi sökeceklerini ve nemi kurutacaklarını aracın yaklaşık3-4 gün serviste kalacağını ve muhtemel maliyetin de 10.000TL civarında olacağını söylediler. Araya hafta sonu gireceği için en iyisi pazartesi getirmem gerektiği söylendi. Bu bir kullanıcı hatası olamaz, üretim ve tasarım hatasına bağlı olduğu bariz olan kronik bir durum ve başkalarının da başına sıkça geldiğini gördüm interneti araştırdığım zaman. Bununla ilgili videolar var internette. Servis bana sunroof tahliye kanalları tıkanmış olabilir dedi ama baktım kanallar açık meğerse tavan çıtalarının oradan su alıyormuş. Bir de aracı yaptırsam bile açık alanda ağaç altında park etmemem gerektiğini söyledi. İstanbul gibi bir yerde sanki bu suçmuş gibi. Böyle bir markada asla ve asla ve asla aklımın ucundan geçmezdi aracımın tavandan içeriye su alacağı. Açıkçası ben güven meselesi nedeniyle başka marka araç ve ikinci el araç alamam ancak bu markadan midem bulandı ve asla aracımı başka bir BMW ile değiştirmeyeceğim. Daha önce BMW Egzoz devridaim soğutucusunu değiştirmek üzere geri çağırmıştı aracı ve yine İstinye Borusan'a gidip aracı bıraktım ve değişimi ücretsiz gerçekleştirdiler. Aracı teslim aldığımda araç güvenlik kamerasını kontrol ettim. Aracı tamir eden küfürlü konuşan ustalardan birisi değişim öncesinde aracı alıp kahvaltı malzemesi almaya gidiyor yaklaşık 30 dakika sarıyerin tepelerinde sahillerinde dolaşıyor ancak aracı öyle kötü zorlayarak kullanıyor ki içim gitti, kasislere bir girişi var insanın sakınarak kullandığı aracına izinsiz bunlar yapılınca insan tecavüze uğramış gibi hissediyor doğrusu. Videoyu BMW merkeze mail atıp göndermeyi düşünmüştüm ama iş yoğunluğundan fırsat bulamamıştım. Satıp Tesla alacağım.

02 Şubat 2024 11:32 (Şikayetten 54 dakika sonra)

06 Şubat 2024 10:04

İlk aracı alırken çevremden çok söylediler BMW alınmaz, hiç umursamamıştım ama haklılarmış sanırım.

19 Şubat 2024 21:52

Elif sonuçtan çok memnun

Elif
23 Kasım 2024 12:02
"Şikayetim sonrası Borusan Oto Avcılar şubesi'nden Zeynep hanım iletişime geçip aracımı servise aldı. Gerekli kontroller ve tamiri yapılarak tarafıma teslim edildi. Servis danışmanımız Erdinç bey ve müşteri ilişkilerinden Zeynep hanım'a teşekkür ediyorum."
Tanju sonuçtan çok memnun

BMW G30 Çatırtı Sesleri.

Tanju
16 Nisan 2024 23:39
"Tavanda yapılan izolasyon ve bazı parçaların değiştirilmesiyle sorun çözüldü. Teşekkür ederim"
Sss sonuçtan hiç memnun değil

Kronik BMW Turbo Sorunu

Sss